Αποκαλύφθηκε το πρώτο απόσπασμα της νέας σειράς Lemony Snicket - The Daily Owl
fade
24057
post-template-default,single,single-post,postid-24057,single-format-video,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε το πρώτο απόσπασμα της νέας σειράς Lemony Snicket

Βασισμένη στη δημοφιλή σειρά βιβλίων «Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events», η νέα σειρά του Netflix θα μας παρουσιάσει από την αρχή τις τρομερές περιπέτειες των ορφανών Baudelaire.

 

Ένα μικρό απόσπασμα που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ώρες, μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε το δόλιο κόμη Olaf για πρώτη φορά. Πίσω από το αριστοτεχνικό μακιγιάζ και την τεράστια μύτη βρίσκεται ο δημοφιλής ηθοποιός Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), που κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του απαιτητικού ρόλου του.

 

Το πρώτο επεισόδιο της σειρά θα προβληθεί στις 13 Ιανουαρίου 2017.

Jinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment