Ξεκίνησε η επιλογή των ηθοποιών που θα παίξουν στο Witcher του Netflix - The Daily Owl
fade
40716
post-template-default,single,single-post,postid-40716,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ξεκίνησε η επιλογή των ηθοποιών που θα παίξουν στο Witcher του Netflix

Το Netflix ετοιμάζει εδώ και λίγο καιρό τη μεταφορά του The Witcher Saga στην τηλεόραση. Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του RPG παιχνιδιού αποτέλεσαν οι ιστορίες του Πολωνού συγγραφέα φαντασίας Andrzej Sapkowski. 

 

 

SoftLeanIrishredandwhitesetter

 

Ο Sapkowski θα είναι σύμβουλος παραγωγής της σειράς, όπως δήλωσε ο ίδιος και είναι ενθουσιασμένος με την μεταφορά των ιστοριών του στην τηλεόραση, ενώ Tomas Baginski, που σκηνοθέτησε τα intro videos για τα 3 μέχρι στιγμής Witcher θα σκηνοθετήσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο ανά σεζόν.

 

Παραγωγός της σειράς θα είναι η Lauren Schmidt Hissrich(Daredevil, The Defenders). Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιες ιστορίες θα παρουσιαστούν στη μικρή οθόνη, κι έτσι περιμένουμε με αγωνία κάθε νέα πληροφορία εκ μέρους των συντελεστών. 

 

H σειρά βρίσκεται σε φάση προ-παραγωγής και θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον σε 2 χρόνια από σήμερα, με την πρώτη σεζόν να αποτελείται από 8 επεισόδια. Η παραγωγός, που είναι και η βασική σεναριογράφος, ολοκλήρωσε τον πιλότο και αποκάλυψε ότι θα συνδράμουν στο έργο της οι σεναριογράφοι της 2η σεζόν Jessica Jones, του Constantine, του Daredevil και των The Originals

 

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά που θα μας μεταφέρει σε έναν φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο, όπου θα παρακολουθούμε τον Geralt της Rivia, έναν κυνηγό τεράτων που διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις. 

 

H σειρά θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα μέσα στο 2020. 

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment