Ξανά μαζί Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese - The Daily Owl
fade
45059
post-template-default,single,single-post,postid-45059,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ξανά μαζί Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese

Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese θα συνεργαστούν ξανά, σύμφωνα με το Τhe Wrap, για την κινηματογραφική μεταφορά του best seller μυθιστορήματος του David Grann “Killers of the Flower Moon”. 

 

 

 

Το βιβλίο διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα, σε μια περιοχή όπου οι θάνατοι αυξάνονται αμέσως μετά την ανακάλυψη πετρελαίου. Όταν οι αρχές αναλάβουν την υπόθεση, θα ανακαλύψουν μια από τις πιο μεγάλες συνωμοσίες στη χώρα.

 

Το σενάριο ανήκει στον Eric Roth, ενώ στην παραγωγή θα είναι ο Scorsese, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον DiCaprio στις ταινίες Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island και The Wolf of Wall Street. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι καλύτερες ερμηνείες του Leonardo DiCaprio

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment