Κομάντα και Δράκοι: Trailer για τη νέα σειρά φαντασίας του Mega – The Daily Owl
fade
78096
post-template-default,single,single-post,postid-78096,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κομάντα και Δράκοι: Trailer για τη νέα σειρά φαντασίας του Mega

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου «Κομάντα & Δράκοι», με πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη που συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία, έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA και το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, “Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης. Σύντομα, γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό“. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer:

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στις νέες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για το Νησί

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment