Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 8ο επεισόδιο της σειράς – The Daily Owl
fade
79436
post-template-default,single,single-post,postid-79436,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 8ο επεισόδιο της σειράς

Μετά τη φωτογραφία ακολουθούν spoilers για όσους δεν είδαν τo 8o επεισόδιο της σειράς Κομάντα και Δράκοι:

 

 

 

Επιτέλους ξύπνησε ο Γιώργος μπας και προχωρήσει λίγο η ιστορία, γιατί κουραστήκαμε με τα πάνω κάτω στη σπηλιά, αισθάνομαι να έχω τρέξει ημιμαραθώνιο.

 

 

“Τι κάνατε Γιώργο μου;”, “Παίζαμε” – δεν είμαστε αγόρι μου στα Οινόφυτα το ΄95 να παίζεις με τα χάπια και να κυλιέσαι σε χωράφια με καρπούζια μέχρι το ξημέρωμα, από δω και μπρος μόνο ντεπόν σιρόπι θα παίρνεις.

 

 

Συλλεκτικός ο αστυνομικός Αναστασάκης από κάθε άποψη, κουβαλάει πάνω του παλιό κατοστάρικο σε κέρμα, τότε που το κατοστάρικο είχε αξία, με 120 δραχμές έπαιρνες μια “Κατερίνα”. 

 

 

 

 

Επιτέλους είδαμε τον Βασίλη κάπως χαρούμενο, την τελευταία φορά που γέλασε πρέπει μόλις να είχε πάρει μεταγραφή ο Ντέταρι στον Ολυμπιακό.

 

 

Κρίμα που είναι μεγάλος ο Δρακο-Στρατής για να τον μάζευε η Πρόνοια, ίσως και να γλίτωνε από το κωλόσογό του και ιδίως από κάτι Ορκ τύπου Δρακο-Κωστή.

 

 

Έκλαψα με το μουσικό χαλί “Χάλι Γκάλι” την ώρα που κατασκοτώνονται μέσα στο καφενείο – και με το κάδρο της Αλίκης.

 

 

Το σόι της Καλογρίδη όταν ο Δρακο-Μιχάλης ζήτησε το χέρι της Μαριάννας:

 

 

 

Εγώ πιστεύω ότι αν πήγαινε στο χωριό η Γιάννα Αγγελοπούλου με κανένα πλουμιστό σιγκούνι να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, ίσως και να γλιτώναμε τη φετινή σφαγή.

 

 

ΕΛΑ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, αααα, όνειρο ήταν, ok, είπα κι εγώ. Όπως και να ΄χει, προφητικό ήταν, τώρα θα σε δούμε παπά μου αν μπορείς να κάνεις πράξη το κήρυγμα περί αγάπης με το οποίο μάς έχεις ζαλίσει μισή σεζόν τώρα.

 

 

 

 

 

 

Όπως βλέπετε έχει εξαντληθεί κάθε πιθανός τρόπος να τα βρουν Καζάκηδες και Δρακάκηδες, από απόπειρες βαφτίσεων και γάμων μέχρι υιοθεσίες, δε φαίνεται να δουλεύει τίποτα, ούτε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπορεί να αναλάβει πλέον την υπόθεση.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 7ο επεισόδιο της σειράς

Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 6ο επεισόδιο της σειράς

Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 5ο επεισόδιο της σειράς

Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 4ο επεισόδιο της σειράς

Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 3ο επεισόδιο της σειράς

Κομάντα και Δράκοι: 10 σκέψεις μετά το 2ο επεισόδιο της σειράς

Κομάντα και Δράκοι: 12 σκέψεις μετά το 1ο επεισόδιο της σειράς

 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment