Η "Κόλαση" του Δάντη γίνεται τηλεοπτική σειρά φαντασίας - The Daily Owl
fade
61587
post-template-default,single,single-post,postid-61587,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η “Κόλαση” του Δάντη γίνεται τηλεοπτική σειρά φαντασίας

To τηλεοπτικό δίκτυο Freeform ανακοίνωσε ότι προχωράει με την τηλεοπτική διασκευή της Κόλασης του Δάντη, που αποτελεί μέρος της Θείας Κωμωδίας. Το συγκλονιστικό αυτό έργο της μεσαιωνικής λογοτεχνίας ακολουθεί τον ποιητή Βιργίλιο καθώς διέρχεται τα τρία στάδια της ζωής μετά τον θάνατο. Το έργο του Δάντη έχει εμπνεύσει πολλά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά έργα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται η ταινία Se7en και η σειρά Hannibal. Έτσι το τηλεοπτικό δίκτυο Freeform, μετά την ακύρωση του Pretty Little Liars: The Perfectionists, καθώς και του Cloak and Dagger, αποφάσισε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη νέα αυτή σύγχρονη διασκευή του κλασικού έργου, μεταφέροντάς το στον 21ο αιώνα.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η σειρά Inferno θα διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες του σήμερα, ακολουθώντας τις ατυχίες μιας 20χρονης κοπέλας με το όνομα grace Dante. H Grace, προκειμένου να βοηθήσει την τοξικομανή μητέρα της και τον αδελφό της, έχει θυσιάσει τον προσωπικό της χρόνο, τις φιλίες της και τα όνειρά της. Για πολύ καιρό όλα πάνε στραβά για την ίδια, μέχρι τη στιγμή που η τύχη της αλλάζει και η Grace μαθαίνει πως ο ίδιος ο Σατανάς είναι αυτός που ευθύνεται για την καλοτυχία της. Για να μπορέσει να ξεγελάσει τον άρχοντα του σκότους, η Grace θα χρειαστεί να περάσει από την “Κόλαση”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ίδια και τους δικούς της ανθρώπους.

 

 

 

Οι σεναριογράφοι Nina Fiore και John Herrera (The Handmaid’s Tale) θα ασχοληθούν με το project, του οποίου εξωτερικοί παραγωγοί θα είναι οι Ethan Reiff και Cyrus Voris. 

 

Πηγή πληροφοριών: Freeform

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι δημιουργοί του Sherlock ετοιμάζουν τη νέα σειρά φαντασίας Dracula

The Archived: H νέα σειρά φαντασίας για μαι οικογένεια κυνηγών φαντασμάτων

Οι σειρές φαντασίας που θα μας κάνουν παρέα το φθινόπωρο

Raising Dion: H νέα σειρά φαντασίας του Netflix

No Comments

Post a Comment