Κι όμως ο Deadpool είναι Hufflepuff! - The Daily Owl
fade
42047
post-template-default,single,single-post,postid-42047,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κι όμως ο Deadpool είναι Hufflepuff!

O Deadpool, o πιο αστείος ήρωας της Marvel, δεν είναι απλά μεγάλος φαν της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, αλλά ανήκει επίσημα στον Κοιτώνα Hufflepuff!

 

Την πληροφορία αυτή μαθαίνουμε σε ένα τεύχος Deadpool, όπου ο πρωταγωνιστής περιμένει σε μια ουρά έξω από ένα βιβλιοπωλείο για να αγοράσει το βιβλίο Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ. Κάποια στιγμή ένας διερχόμενος οδηγός ανοίγει το παράθυρο και χωρίς κανέναν λόγο (αλλά από αγνή, ανόθευτη κακία) αρχίζει να φωνάζει στο πλήθος ότι ο Snape σκοτώνει τον Dumbledore. O Deadpool, που φοράει τον Hufflepuff μανδύα του, αρχίζει να ουρλιάζει “Nooooooo” – όπως είναι απολύτως φυσικό για μια τέτοια περίπτωση σπόιλερ, ακόμα κι αν είσαι σούπερ ήρωας.

 

 

 

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Reddit, αυτή η ιστορία είναι εμπνευσμένη από ένα πραγματικό περιστατικό έξω από ένα βιβλιοπωλείο στο Τέξας, όπου δεν βρισκόταν βέβαια ο Deadpool, πράγμα που έχει λίγη σημασία, με δεδομένο ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι “έφαγαν” χωρίς λόγο ένα τέτοιο σπόιλερ. 

 

Αρχικά ο Nick Fildari, ο κομίστας της ιστορίας αυτής, είχε κατατάξει (από μόνος του) τον Deadpool στον Κοιτώνα Gryffindor, όμως αργότερα άλλαξε γνώμη, συζητώντας και με τους κειμενογράφους του κόμικ. 

 

 

 

Για την ιστορία, στο τεύχος #7 του Deadpool, o πρωταγωνιστής έχει αποφασίσει να εκδικηθεί τον τύπο που του κατέστρεψε το τέλος του βιβλίου, ρίχνοντάς του μια ωραιότατη μπουνιά. Στο φλάσμπακ της ιστορίας αυτής εμφανίζεται με τον Hufflepuff μανδύα του. 

 

 

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment