Η Keira Knightley αναζητά ένα μυθικό πλάσμα στη νέα σειρά εποχής του Apple TV+ - The Daily Owl
fade
70336
post-template-default,single,single-post,postid-70336,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Keira Knightley αναζητά ένα μυθικό πλάσμα στη νέα σειρά εποχής του Apple TV+

Λίγους μήνες μετά την είδηση ότι η Keira Knightley θα συνεργαστεί με την πλατφόρμα Hulu για τη σειρά εποχής The Other Typist, έγινε γνωστό ότι η δημοφιλής Αγγλίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια ακόμα σειρά εποχής, αυτή τη φορά στην πλατφόρμα περιεχομένου Apple TV+.

 

 

H νέα σειρά του Apple TV+, που έγινε διαθέσιμο στο κοινό το περασμένο φθινόπωρο, έχει τίτλο The Essex Serpent και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Sarah Perry που εκδόθηκε το 2016. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την Cora, μια γυναίκα που εγκαταλείπει το Βικτοριανό Λονδίνο και τον καταπιεσμένο γάμο της για να εγκατασταθεί σε ένα μικρό χωριό του Essex, του οποίου οι κάτοικοι πιστεύουν ότι ένα μυθικό πλάσμα έχει επιστρέψει στην περιοχή και τους απειλεί. Όσο η Cora αναζητά απαντήσεις γύρω από αυτό τον τοπικό μύθο, θα ανακαλύψει τα όρια στα οποία μπορεί να φτάσει κάποιος για την αγάπη και για την φιλία.  

 

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το υπόλοιπο καστ της σειράς, ωστόσο η Clio Barnard (The Arbor) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και η Anna Symon (Mrs. Wilson) το σενάριο. Στην εξωτερική παραγωγή της σειράς θα βρίσκεται και η ίδια η Knightley. Πρόσφατα το Apple TV+ εμπλούτισε κι άλλο τη λίστα του με τις επερχόμενες παραγωγές εποχής, με τη σειρά The Custom of the Country, σε σκηνοθεσία της Sofia Coppola.

 

Διαβάστε ακόμα:

The Other Typist: Η νέα σειρά εποχής του Hulu με την Keira Knightley 

The Custom of the Country: H νέα σειρά εποχής του Apple TV+ σε σκηνοθεσία της Sofia Coppola

5 νέες σειρές για όσους έχουν “τερματίσει” το Netflix

Η νέα σειρά εποχής The Great παρουσιάζει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή της Μεγάλης Αικατερίνης

No Comments

Post a Comment