Καθυστερεί η πρεμιέρα της Wonder Woman 1984 - The Daily Owl
fade
44846
post-template-default,single,single-post,postid-44846,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Καθυστερεί η πρεμιέρα της Wonder Woman 1984

Η περασμένη ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τη DC, καθώς ανακοινώθηκε η καθυστέρηση πρεμιέρας της ταινίας The Flash με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Henry Cavill είπε αντίο στη συνεργασία DC και Warner Bros. κι έτσι δεν θα τον ξαναδούμε στο ρόλο του Superman. Στα DC νέα του μήνα, λοιπόν, προστίθεται και η ανακοίνωση της σκηνοθέτιδας Patty Jenkins ότι η ταινία Wonder Woman 1984 θα καθυστερήσει την πρεμιέρα της, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2019 και κατόπιν για τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. 

 

 

 

Τελικά, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουνίου 2020, με πρωταγωνίστρια ξανά την Gal Gadot. Μαζί της θα εμφανιστούν οι Chris Pine και Kristen Wiig (στο ρόλο της Cheetah), ενώ στους κακούς προστίθεται και ο Pedro Pascal, που μάλλον θα υποδυθεί τον Maxwell Lord, έναν επιχειρηματία που στα κόμικς προσπάθησε να δημιουργήσει τη Justice League, έχοντας όμως κρυφή ατζέντα σχετικά με τους σκοπούς της. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το καστ της νέας ταινίας της DC Comics, Birds of Prey

Όλες οι νέες ταινίες της DC Comics

Δείτε το trailer του Aquaman

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment