Καθυστερεί (κι άλλο) η πρεμιέρα του Wonder Woman 1984 - The Daily Owl
fade
68773
post-template-default,single,single-post,postid-68773,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Καθυστερεί (κι άλλο) η πρεμιέρα του Wonder Woman 1984

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros. ότι η πολυαναμενόμενη ταινία του Christopher Nolan, Tenet, θα κάνει πρεμιέρα αντί για τις 17 Ιουλίου στις 14 Αυγούστου, έφτασε η ώρα της επιβεβαίωσης πως μια ακόμα πολυαναμενόμενη ταινία του φετινού καλοκαιριού, το Wonder Woman 1984, θα προβληθεί τελικά στις 2 Οκτωβρίου. 

 

 

Αυτή είναι η 5η κατά σειρά αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας για τη συγκεκριμένη ταινία, ενώ με βάση μια φωτογραφία από τη μαρκίζα αμερικανικού κινηματογράφου, με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου, δε μπορούμε να θεωρήσουμε απίθανο η ταινία να κάνει τελικά πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών, αφού στο μεταξύ η κατάσταση σχετικά με την πανδημία του COVID-19 στις ΗΠΑ είναι ρευστή.

 

Η υπόθεση της ταινίας Wonder Woman 1984 εστιάζει σε έναν νέο εχθρό της Diana Prince, που ακούει στο όνομα The Cheetah. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ταινίας είναι η επιστροφή του Chris Pine (με κάποιο τρόπο που ακόμα δε γνωρίζουμε) στο ρόλο του Steve Trevor, ο οποίος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της εποχής. Μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman 1984, μπορείτε να κάνετε μια επανάληψη όλων των ταινιών της DC Comics και της Warner Bros. με βάση τη χρονολογική τους σειρά (κλικ εδώ).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι ταινίες της DC Comics και της Warner Bros. σε χρονολογική σειρά

Επτά πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Wonder Woman

Οι πιο δημοφιλείς κακοί της Γκόθαμ Σίτι και αντίπαλοι του Μπάτμαν

Aquaman: έρχονται το Sequel & το spin off, που θα είναι ταινία τρόμου 

 

 
No Comments

Post a Comment