Καθυστερεί η ταινία Guardians of the Galaxy Vol. 3 - The Daily Owl
fade
44666
post-template-default,single,single-post,postid-44666,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Καθυστερεί η ταινία Guardians of the Galaxy Vol. 3

Άσχημα νέα για τους φίλους του φανταστικού επιφύλασσε αυτή η εβδομάδα, τόσο για τις ταινίες της DC, με το The Flash να ξεκινάει γυρίσματα πολύ αργότερα από το αναμενόμενο και τον Henry Cavill να λύνει τη συνεργασία του με την εταιρία, με αποτέλεσμα να μην ξαναπαίξει τον ρόλο του Superman, όσο και για τις ταινίες της Marvel, η οποία θα καθυστερήσει κι άλλο την ταινία Guardians of the Galaxy Vol. 3.

 

 

 

Η απόλυση του σκηνοθέτη της ταινίας James Gunn, ο οποίος ανέλαβε αμέσως μετά το sequel του Suicide Squad της DC, καθυστέρησε σε πρώτη φάση το πρότζεκτ και πλέον η ταινία φαίνεται να ξεκινάει γυρίσματα το 2021, με προσωρινό τίτλο Hot Christmas. 

 

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει – επισήμως – ούτε κάποιος υποψήφιος σκηνοθέτης για την ταινία, συνεπώς τα πάντα είναι στον αέρα. Σε κάθε περίπτωση, η 4η φάση του Marvel Cinematic Universe θα ξεκινήσει το 2019 με την ταινία Spiderman: Far From Home, οπότε θα έχουμε κάτι να περιμένουμε μέχρι να επιλυθεί και αυτό το ζήτημα.  

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;

Οι χαρακτήρες του Infinity War από τους οποίους θα φάμε κόλλυβα και όσοι μάλλον τη γλίτωσαν. 

Ποια είσαι, Captain Marvel, και τι θέλεις από τη ζωή μας; 

Το Καπέλο της Επιλογής κατατάσσει τους Avengers στους Κοιτώνες του Hogwarts!

Marvel: Netflix and Chill

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

Όλα όσα ΔΕΝ θελήσατε να μάθετε ποτέ για τον Deadpool!

Τα ζευγάρια του Infinity War: Από ποιους θα φάμε κουφέτα και ποιους καλύτερα να τους ξεχάσουμε; 

Αυτοί είναι οι “καλύτεροι κακοί” από το σύμπαν της Marvel!

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment