Μια καθηγήτρια του Hogwarts αποκάλυψε ότι δε συμπαθεί τα παιδιά - The Daily Owl
fade
49069
post-template-default,single,single-post,postid-49069,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Μια καθηγήτρια του Hogwarts αποκάλυψε ότι δε συμπαθεί τα παιδιά

Κι όμως, η Miriam Margolyes, η καθηγήτρια Sprout στις ταινίες Harry Potter δήλωσε σε συνέντευξή της ότι δε συμπαθεί τα παιδιά, παρότι έχει συνεργαστεί πολύ μαζί τους. 

 

Δε μου αρέσουν τα παιδιά, δε θέλω να είμαι με παιδιά. Δεν θέλω να πάθουν κάτι κακό, αλήθεια. Θα σκότωνα όποιον έβλαπτε ένα παιδί. Αλλά δεν τα θέλω κοντά μου!“, είπε η δημοφιλής ηθοποιός και στη διευκρινιστική ερώτηση “για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό” απάντησε περιπαικτικά ότι “κάνουν φασαρία και μου αποσπούν την προσοχή“. 

 

 

Η Margolyes, η οποία ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη σειρά εποχής Call the Midwife, και στο παρελθόν έχει κάνει δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους φανς της σειράς, όπως το 2017, όταν είπε ότι “προφανώς και δεν θα πάει να δει το θεατρικό έργο Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί“. 

 

Η ίδια, ωστόσο, ως επικεφαλής του Κοιτώνα Hufflepuff και καθηγήτρια Βοτανολογίας φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετη και ευχάριστη απέναντι στα παιδιά – σε αντίθεση π.χ. με το πώς φαινόταν ο Snape ή ακόμα και η McGonagall.

 

Πηγή: Digital Spy

 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Draco Malfoy δεν έχει ξαναδεί τις ταινίες Χάρι Πότερ;

Αυτός ο ηθοποιός του Harry Potter δεν είχε δει την πρώτη ταινία μέχρι και πρόσφατα!

Αυτός ο χαριποτερικός ηθοποιός παραλίγο να εγκαταλείψει τις ταινίες της σειράς

Τα αναμνηστικά που πήραν οι πρωταγωνιστές του Χάρι Πότερ από τα γυρίσματα

Ο Ron Weasley δε μπορεί να δει καμία ταινία μετά τον “Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν”

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment