Οι καθηγητές που θα εμφανιστούν στο mobile παιχνίδι Hogwarts Mystery - The Daily Owl
fade
38347
post-template-default,single,single-post,postid-38347,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι καθηγητές που θα εμφανιστούν στο mobile παιχνίδι Hogwarts Mystery

Το mobile game Harry Potter: Hogwarts Mystery ζωντανεύει μπροστά μας τον μαγικό κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ! Στο πλαίσιο του νέου αυτού παιχνιδιού, κάθε παίκτης θα μπορεί να δημιουργεί τον δικό του χαρακτήρα και να αποκτά τη δική του εμπειρία ως μαθητής στο Hogwarts! Μετά την εγκατάσταση στη Σχολή Μαγείας, ο κάθε παίκτης θα μπορεί να συμμετέχει σε δραστηριότητες όπως η παρακολούθηση μαθημάτων, ερχόμενος, φυσικά, σε επαφή και με γνωστά πρόσωπα από την ιστορία του Αγοριού που Έζησε. 

 

 

Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των παιχνιδιών που θα αναπτύξει η Warner Bros. υπό τον τίτλο Portkey Games. Ανάμεσα σε αυτά θα υπάρχει και το application Harry Potter; Wizards Unite, ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που θα φέρει τον μαγικό κόσμο στην καθημερινότητά μας. 

 

Η Portkey Games έδωσε στη δημοσιότητα τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στο παιχνίδι και που φιλοτεχνήθηκαν, βέβαια, με βάση την εξωτερική εμφάνιση των ηθοποιών που τους ενσάρκωσαν και στη μεγάλη οθόνη. Έτσι, λοιπόν, μοιάζουν οι καθηγητές του Hogwarts που θα εμφανιστούν στο παιχνίδι Hogwarts Mystery, το οποίο διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80. 

 

 

 

 

 

 

 

H Zoe Wanamaker ως Madam Hooch.

 

 

Δείτε το trailer του παιχνιδιού που θα γίνει σύντομα διαθέσιμο: 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: The Leaky Cauldron

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment