Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Mark Rein-Hagen - The Daily Owl
fade
62281
post-template-default,single,single-post,postid-62281,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Mark Rein-Hagen

Στις 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου επιστρέφει για πέμπτη φορά το AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας! Για ακόμα μια φορά το Κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια εναλλακτική διάσταση όπου συνυπάρχουν στο ίδιο μέρος ήρωες, εξωγήινοι, τέρατα, καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις! Οι επίσημοι καλεσμένοι του AthensCon 2019 για δυο ημέρες θα βρίσκονται στο Κλειστό Παλ. Φαλήρου για να συμμετάσχουν σε ειδικά panels του φανταστικού και να τους γνωρίσετε από κοντά. 

 

 

O Mark Rein-Hagen είναι γνωστός δημιουργός επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων, καρτοπαιχνιδιών και video games. Είναι ο εμπνευστής και σχεδιαστής του Vampire: The Masquerade και του World of Darkness. Το πρώτο του δημοσιευμένο παιχνίδι ήταν το Ars Magica. Είναι συνιδρυτής της White Wolf & Lion Rampant και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Wizards of the Coast, πριν και μετά την κυκλοφορία του Magic: The Gathering. Μερικοί τον θυμούνται ως παραγωγός και συγγραφέας στην τηλεοπτική σειρά Kindred: The Embraced. Αυτή την περίοδο εργάζεται στο σύστημα RPG και επιτραπέζιων παιχνιδιών I AM ZOMBIE™ και είναι ο ιδρυτής του Make • Believe games™.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Dave Gibbons

Όλα όσα θα δούμε στο AthensCon 2019

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment