Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Kieron Gillen - The Daily Owl
fade
62275
post-template-default,single,single-post,postid-62275,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Kieron Gillen

Στις 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου επιστρέφει για πέμπτη φορά το AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας! Για ακόμα μια φορά το Κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια εναλλακτική διάσταση όπου συνυπάρχουν στο ίδιο μέρος ήρωες, εξωγήινοι, τέρατα, καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις! Οι επίσημοι καλεσμένοι του AthensCon 2019 για δυο ημέρες θα βρίσκονται στο Κλειστό Παλ. Φαλήρου για να συμμετάσχουν σε ειδικά panels του φανταστικού και να τους γνωρίσετε από κοντά. 

 

 

Ο Kieron Gillen είναι Bρετανός συγγραφέας βιβλίων και πρώην δημοσιογράφος για θέματα τεχνολογίας, μουσικής και video games. Είναι γνωστός για τα Phonogram και The Wicked + The Divine, που δημιούργησε με τον καλλιτέχνη Jamie McKelvie και εκδόθηκαν από το Image Comics. Επίσης έχει γράψει πολλά σενάρια για την Marvel Comics, όπως το Journey to Mystery, Uncanny X-Men, Young Avengers, Star Wars και Star Wars: Darth Vader.

 

 

Στο διαδίκτυο, ο Gillen ήταν ιδρυτής και σημαντικός συνεργάτης του ιστοχώρου Rock, Paper, Shotgun και reviewer παιχνιδιών για το Eurogamer. O Kieron Gillen θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press όπου θα υπογράψει το κόμικς του ΤΡΕΙΣ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Dave Gibbons

Όλα όσα θα δούμε στο AthensCon 2019

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment