Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Bob McLeod - The Daily Owl
fade
62269
post-template-default,single,single-post,postid-62269,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Bob McLeod

Στις 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου επιστρέφει για πέμπτη φορά το AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας! Για ακόμα μια φορά το Κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια εναλλακτική διάσταση όπου συνυπάρχουν στο ίδιο μέρος ήρωες, εξωγήινοι, τέρατα, καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις! Οι επίσημοι καλεσμένοι του AthensCon 2019 για δυο ημέρες θα βρίσκονται στο Κλειστό Παλ. Φαλήρου για να συμμετάσχουν σε ειδικά panels του φανταστικού και να τους γνωρίσετε από κοντά. 

 

 

Ο Bob McLeod είναι Αμερικανός σχεδιαστής κόμικς που ξεκίνησε την καριέρα του στο τμήμα παραγωγής του Marvel Comics το 1973. Ο ίδιος σχεδίαζε το Crazy Magazine του Marvel, δημιουργώντας σατιρικά στριπάκια για ταινίες όπως το “Teen Hulk”, ενώ ήταν μέλος της ομάδας The Crusty Bunkers.

 

 

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις Marvel και DC Comics σε πολλές σειρές, όπως το The Incredible Hulk, Conan the Barbarian, Legion of Super Heroes και Detective Comics. Μαζί με τον Chris Claremont είναι συνδημιουργός των New Mutants. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Dave Gibbons

Όλα όσα θα δούμε στο AthensCon 2019

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment