Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Andrea Freccero - The Daily Owl
fade
62286
post-template-default,single,single-post,postid-62286,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Andrea Freccero

Στις 30 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου επιστρέφει για πέμπτη φορά το AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας της Ελλάδας! Για ακόμα μια φορά το Κλειστό Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) μετατρέπεται για ένα ολόκληρο διήμερο σε μια εναλλακτική διάσταση όπου συνυπάρχουν στο ίδιο μέρος ήρωες, εξωγήινοι, τέρατα, καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις! Οι επίσημοι καλεσμένοι του AthensCon 2019 για δυο ημέρες θα βρίσκονται στο Κλειστό Παλ. Φαλήρου για να συμμετάσχουν σε ειδικά panels του φανταστικού και να τους γνωρίσετε από κοντά. 

 

 

Ο Andrea Freccero ζει και εργάζεται στη Γένοβα, την πόλη όπου γεννήθηκε το 1968. Έχει συνεργαστεί με την Disney στην Ιταλία για περίπου είκοσι πέντε χρόνια. Μόλις ο Freccero τελείωσε το γυμνάσιο το 1986 μπήκε στο στούντιο του Giovani Battista Capri όπου έμαθε τα βασικά της δημιουργίας κόμικς και αργότερα συνέχισε τις σπουδές στην Disney Academy παίρνονας μαθήματα από τον Giorgio Cavazzano. Έκανε το ντεμπούτο ως σχεδιαστής το 1989 με μια ιστορία γραμμένη από τον Carlo Panaro.

 

 

 

Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορους τίτλους και projects ως δημιουργικός σύμβουλος και σχεδιαστής χαρακτήρων. Σήμερα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Panini Comics.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Γνωρίστε τους καλεσμένους του AthensCon 2019: Dave Gibbons

Όλα όσα θα δούμε στο AthensCon 2019

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment