Οι villains της Disney έχουν το δικό τους επιτραπέζιο παιχνίδι - The Daily Owl
fade
63391
post-template-default,single,single-post,postid-63391,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οι villains της Disney έχουν το δικό τους επιτραπέζιο παιχνίδι

Oι κακοί της Disney απέκτησαν το δικό τους επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο έχει, φυσικά, τίτλο Villainous

 

 

 

O πιο κακός τα παίρνει όλα” γράφει πάνω το κουτί του παιχνιδιού στρατηγικής της εταιρίας Ravensburger, το οποίο μπορούν να παίξουν μέχρι έξι άτομα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους χαρακτήρες Captain Hook, Jafar, Maleficent, Prince John, Ursula και Queen of Hearts. Kαθένας χαρακτήρας διαθέτει το δικό του πιόνι και τη δική του βάση, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία: 

 

Ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να ξαναγράψει την ιστορία των ταινιών της Disney προς όφελος των κακών. Για παράδειγμα, αν κάποιος είναι ο Jafar, πρέπει να προσπαθήσει να κλέψει το λυχνάρι από τον Aladdin και κατόπιν να πάρει τον έλεγχο του παλατιού. 

 

 

 

 

Κι αν αυτό σάς ακούγεται σχετικά εύκολο, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αφού οι υπόλοιποι κακοί του παιχνιδιού δε θα είναι, βέβαια, φίλοι σας, αλλά θα κάνουν τα πάντα για να σας εμποδίσουν. Το πρώτο παιχνίδι Villainous κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2018 και ήδη μπορείτε να προμηθευτείτε δυο επεκτάσεις από το Amazon, με τις οποίες θα μπορείτε να βάλετε στο παιχνίδι και τους Evil Queen, Άδη και Dr. Facilier.

 

Διαβάστε ακόμα:

Mulan: Trailer για τη νέα ταινία της Disney

Eπτά πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία “Μαλλιά Κουβάρια”

Soul: Trailer για τη νέα ταινία της Disney/ Pixar

Οnward: Trailer για τη νέα ταινία της Pixar 

Το πλήρες χρονοδιάγραμμα των νέων ταινιών της Disney

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment