Το Καφέ της Χαράς | Το νέο πρόσωπο που θα δούμε στη σειρά - The Daily Owl
fade
64776
post-template-default,single,single-post,postid-64776,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Καφέ της Χαράς | Το νέο πρόσωπο που θα δούμε στη σειρά

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό”, ένα νέο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτό.

 

 

 

Πρόκειται για την ηθοποιό Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία θα υποδυθεί την μπαργούμαν στο νέο Καφέ της Χαράς, το οποίο θα ανοίξει η Βάλια Χάσκα. Μάλιστα, η ίδια θα είναι η “κανονική” μπαργούμαν που θα προσλάβει η Βάλια, ενώ η Ζέτα Δούκα θα αναλάβει τελικά τη θέση της Μαρισόλ (όπως θα είναι το όνομά της στη σειρά) εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Το συγκεκριμένο επεισόδιο όπου η Ζέτα Δούκα θα καταφτάσει στο χωριό και θα αναστατώσει τη ζωή του Πώποτα αναμένεται να προβληθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

 

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί και ο νέος “γραμματικός” του δημαρχείου, πάνω στον οποίο ο Θόδωρος θα βγάλει όλο το άχτι του, καθώς θα τον ζηλεύει! Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε ότι η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

20 σκέψεις μετά το 4ο επεισόδιο του νέου κύκλου του Καφέ της Χαράς

Η ενδυματολόγος του Καφέ της Χαράς, Νικόλ Παναγιώτου, μιλάει στην Ημερήσια Κουκουβάγια

20 σκέψεις μετά το 3ο επεισόδιο του νέου κύκλου “Το Καφέ της Χαράς

20 σκέψεις μετά το 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου Το Καφέ της Χαράς

Tέσσερις θεωρίες για το ποιος έβαλε τη φωτιά στο καφέ της Χαράς

5 + 1 τύποι χαρακτήρων που υπάρχουν σε κάθε σειρά του Χάρη Ρώμα

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment