Ακόμα μια ταινία για τον Joker - εκτός από αυτή που ήδη "ψήνεται" - The Daily Owl
fade
40132
post-template-default,single,single-post,postid-40132,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ακόμα μια ταινία για τον Joker – εκτός από αυτή που ήδη “ψήνεται”

Η Warner Bros. είναι έτοιμη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να κυκλοφορήσει νέα ταινία με βασικό πρωταγωνιστή τον Joker και τον Jared Leto στον ομώνυμο ρόλο και την παραγωγή. 

 

 

 

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η είδηση ότι η μοναδική ταινία με πρωταγωνιστή τον Joker θα ήταν, τελικά, η ταινία του Todd Phillips (Hangover), η οποία θα αφορούσε στα στα πρώτα χρόνια ζωής του Joker, ο οποίος θα απεικονιζόταν ως ένας αποτυχημένος κωμικός που θα είχε σχέσεις με τον υπόκοσμο της Gotham City.  Η ταινία αυτή, θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, χωρίς σχετίζεται άμεσα με το διευρυμένο σύμπαν της DC και θα περιλαμβάνει στοιχεία από την cult ταινία του 1982 “The King of Comedy” την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Martin Scorsese, που θα βρίσκεται και στο τιμόνι της παραγωγής. Για την ταινία αυτή έχει ακουστεί το όνομα του Joaquin Phoenixενώ αρχικά υπήρχαν φήμες και για τον Leonardo DiCaprio. 

 

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Joker που θα εντάσσεται στο σύμπαν της DC θα αποτελεί sequel του Suicide Squad και σε αυτήν ίσως δούμε ξανά και την Margot Robbie στο ρόλο της Harley Quinn. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα μέσα στο 2019, ωστόσο πρέπει πρώτα να βρεθούν ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος. 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment