Επιβεβαιώθηκε ο Joaquin Phoenix για το ρόλο του Joker - The Daily Owl
fade
40339
post-template-default,single,single-post,postid-40339,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επιβεβαιώθηκε ο Joaquin Phoenix για το ρόλο του Joker

Η DC Films σε συνεργασία με τη Warner Bros. ετοιμάζουν για τη μεγάλη οθόνη μια ταινία για έναν από τους πιο εμβληματικούς κακούς της DC Comics (και κάθε φανταστικού κόσμου γενικότερα). Μιλάμε, βέβαια, για τον Joker, τον οποίο μέχρι στιγμής έχουν ενσαρκώσει οι Jack Nickolson, Heath Ledger και Jared Leto, στις ταινίες Batman (1989), The Dark Knight (2008) και Suicide Squad (2016) αντίστοιχα. Τώρα, ήρθε η σειρά του Joaquin Phoenix!

 

 

 

H ταινία αυτή θα ανήκει σε μια νέα επωνυμία της DC Comics, η οποία ίσως ονομάζεται DC Dark, ενώ παραγωγός της θα είναι ο Martin Scorsese! 

 

Η υπόθεση θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, χωρίς σχετίζεται άμεσα με το διευρυμένο σύμπαν της DC και θα περιλαμβάνει στοιχεία από την cult ταινία του 1982 “The King of Comedy” την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Scorsese. Η πλοκή θα αφορά στα πρώτα χρόνια δράσης του Joker, όταν ήταν ακόμα ένας αποτυχημένος κωμικός και μόλις είχε αρχίσει να αποκτά σχέσεις με τον υπόκοσμο της Gotham City. 

 

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, με τη σκηνοθεσία να έχει ήδη αναλάβει ο Todd Phillips (Hangover). 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment