Η Jessica Pearson θα ασχοληθεί με την πολιτική στο spin off του Suits - The Daily Owl
fade
52638
post-template-default,single,single-post,postid-52638,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Jessica Pearson θα ασχοληθεί με την πολιτική στο spin off του Suits

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η σειρά Suits του USA Network, το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο φέρνει στις οθόνες μας τη spin off σειρά του με τίτλο Pearson και πρωταγωνίστρια την Gina Torres. 

 

 

 

H σειρά θα εστιάζει στο χαρακτήρα της Torres, τον οποίο γνωρίσαμε στο ρόλο της Jessica Pearson στη σειρά Suits, καθώς η ίδια προσπαθεί να προσαρμοστεί στην πόλη του Σικάγο και τον βρόμικο κόσμο της δικηγορίας (κάτι σαν την The Good Wife ή το The Good Fight, αλλά χωρίς την Diane Lockhart). Σύμφωνα δε με το νέο teaser trailer, η Pearson θα ανακατευτεί και με την πολιτική, η οποία προφανώς θα κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για την ίδια, καθώς θα τη φέρει ξανά αντιμέτωπη με τη διαφθορά.

 

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν και οι Morgan Spector (Homeland), Simon Kassianides (Agents of Shields), Bethany Joy Lenz (One Tree Hill), Chantel Riley (Wynnona Earp), Isabel Arraiza (The Oath) και Eli Goree (Ballers). Δημιουργός της σειράς είναι ο Aaron Korsh (Suits). Δείτε το νέο teaser: 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι τηλεοπτικές σειρές που θα σου κάνουν παρέα την άνοιξη

10 κορεατικές σειρές για να δεις στο Netflix

Σειρές στα ισπανικά για να δεις στο Netflix

Νέες τηλεοπτικές σειρές ου 2019 που βασίζονται σε βιβλία

Οι τηλεοπτικές σειρές που τελειώνουν μέσα στο 2019

Οι νέες σειρές του BBC για το 2019

 

No Comments

Post a Comment