Κι όμως, η Jennifer Aniston παραλίγο να μην έπαιζε την Rachel στα Φιλαράκια - The Daily Owl
fade
56025
post-template-default,single,single-post,postid-56025,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κι όμως, η Jennifer Aniston παραλίγο να μην έπαιζε την Rachel στα Φιλαράκια

Μπορείτε να σκεφτείτε τα Φιλαράκια, δηλαδή τη δημοφιλέστερη κωμωδία των 90s, χωρίς το χαρακτήρα της Rachel Green και την Jennifer Aniston στον πρωταγωνιστικό ρόλο; Εμείς σίγουρα όχι, όμως η ηθοποιός που καθιερώθηκε μέσα από το επιτυχημένο sitcom παραλίγο να μην κάνει ποτέ την εμφάνισή της στη σειρά.

 

 

Η Rachel Green εμφανίστηκε σε κάθε επεισόδιο των Friends, ξεκινώντας φυσικά από τον πιλότο, όπου συνάντησε μετά από χρόνια την παιδική της φίλη Monica. Οι δημιουργοί της σειράς, ωστόσο, ξεκινώντας το project τους το 1994, δεν ήταν σίγουροι για την επιτυχία της σειράς κι έτσι, προφανώς, είχαν επιλέξει με ιδιαίτερη προσοχή το καστ. Ωστόσο το καλοκαίρι του 1994 η Aniston πρωταγωνιστούσε σε ένα άλλο sitcom του CBS, με τίτλο Muddling Through, και η εμφάνισή της στα Friends εξαρτιόταν από τυχόν ανανέωση της σειράς του CBS για μια δεύτερη σεζόν. Τελικά η σειρά αυτή ακυρώθηκε και έτσι δόθηκε στην Aniston η ευκαιρία να λάμψει στο ρόλο της Rachel.

 

 

Στην περίπτωση που τελικά η σειρά Muddling Through συνεχιζόταν και η Aniston παρέμενε δεσμευμένη από το προγενέστερο χρονικά συμβόλαιό της, οι δημιουργοί του Friends θα ανέτρεχαν στις αρχικές επιλογές τους για το ρόλο της Rachel, η πρώτη από τις οποίες ήταν η Téa Leoni, η οποία είχε απορρίψει τη συγκεκριμένη αυτή για να παίξει στο The Naked Truth, που κράτησε μόλις 3 σεζόν. 

 

 

 

Ακολούθως ο ρόλος της Rachel είχε προταθεί στην Courtney Cox, η οποία αρνήθηκε για να υποδυθεί την Monica, ενώ από οντισιόν είχαν περάσει και οι Jane Krakowski, Elizabeth Berkley και Tiffani Thiessen. 

 

 

 

 

 

Πώς θα σας φαινόταν το Friends χωρίς την Jennifer Aniston στο ρόλο της Rachel Green;

 

Πηγή: Screenrant

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι ξένες σειρές των 90s που βλέπαμε φανατικά

90s ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix

Το Καπέλο της Επιλογής πάει στα Φιλαράκια

To καλύτερο επεισόδιο από κάθε σεζόν Friends

No Comments

Post a Comment