Ο Javier Bardem έχει τον χειρότερο κομμωτή στο Hollywood κι αυτές οι 5 ταινίες το επιβεβαιώνουν - The Daily Owl
fade
40428
post-template-default,single,single-post,postid-40428,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Javier Bardem έχει τον χειρότερο κομμωτή στο Hollywood κι αυτές οι 5 ταινίες το επιβεβαιώνουν

Στους περισσότερους από μας έχει τύχει ξυπνώντας να βλέπουμε τα μαλλιά μας στον καθρέφτη και ναι σκεφτόμαστε ότι έχουμε bad hair day. Κάτι τέτοιο συνέβη τουλάχιστον 5 φορές στον Javier Bardem κι αυτός αντί να προσπαθήσει να καλύψει το λάθος αυτό με σκούφο, καπέλο ή χτένα, γύρισε ταινίες, κι έτσι τώρα εμείς ξέρουμε ποια είναι τα 5 χτενίσματα που δεν πρέπει να κάνει ποτέ ένας άνδρας.

 

 

 

Τα μπουκλάκια του Πάμπλο

 

 

Στην ταινία «Loving Pablo» που βγήκε στους κινηματογράφους πέρυσι το καλοκαίρι, ο Javier με σύνθημά του το «είμαι ο Escobar ψαρούκλες, κάνω τα μαλλιά μου μπούκλες» υποδύεται τον βαρόνο των ναρκωτικών στην 673η βιογραφία του Pablo Escobar για φέτος.

Η διαφορά αυτής της βιογραφίας από τις προηγούμενες είναι πως βλέπουμε τη ζωή του Escobar μέσα από τα μάτια της ερωμένης του, την οποία υποδύεται η Penelope Cruz και η οποία παρότι είδε τον Javier Bardem με μαλλί Τερλέγκα απ’τη δεκαετία του 80 και ένα πινέλο για μουστάκι δεν τον χώρισε #couplegoals

 

 

 

Το καρέ που σκοτώνει

 

 

Στην ταινία των αδερφών Coen “Νο country for old men” ο Javier Bardem έδωσε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του, που του χάρισε μάλιστα και το Όσκαρ β΄ Ανδρικού Rόλου, μαζί με ένα από τα χειρότερα χτενίσματά του.

Στην ταινία αυτή ο Javier υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο στο Τέξας του 1980 που εκτελεί τα θύματα του χωρίς κανένα συναίσθημα και χρησιμοποιεί το μπολ της σαλάτας για να κουρέψει τα μαλλιά του.

 

 

 

Blonde, James Blonde

 

 

Θέλοντας να φωτίσει λίγο στο γκρι περιβάλλον του Λονδίνου, ο Javier έβαψε μαλλί και φρύδι ξανθά για να υποδυθεί τον αντίπαλο του James Bond στην ταινία Skyfall.

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό με τον Bardem να θυμίζει τη Μαρινέλλα στα νιάτα της κι αυτό θα ήταν καλό μόνο αν τον James Bond τον έπαιζε ο Καζαντζίδης, οπότε αποδεδειγμένα θα έκαναν ωραίο ντουέτο. 

 

 

 

 

Φρουί ζελέ

 

 

Στο Counselor του Ridley Scott ο Javier Bardem θέλησε να ξεχωρίσει παίζοντας δίπλα στον Μπραντ Πιτ και τον Φασμπέντερ, πήρε ένα τόνο ζελέ τον έβαλε στο μαλλί του και μετά τοποθέτησε τον αντίχειρα του δεξί του χεριού στην πρίζα. Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό – αν σκεφτείς ότι ξαναβρήκε δουλειά μετά από αυτό

 

 

 

Ένα Johnny μαύρο

 

 

Στο Collateral του Michael Mann ο Javier υποδύεται πάλι έναν άνθρωπο που δε κοιμάται τώρα πια τα βράδια και σβήνει στο ουίσκι τα δικά της τα σημάδια. Το λουκ “σχετική αραίωση στο μαλλί” και μούσι που έχει υιοθετήσει για τη συγκεκριμένη εμφάνιση συνδυάζεται ιδανικά με χρυσή καδένα και λιμαρισμένο νύχι στο μικρό δαχτυλάκι. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ταινίες όπου τα ζώα μας έδωσαν πολύτιμα μαθήματα ζωής

Πέντε ασπρόμαυρες ταινίες που πρέπει να έχεις δει

Ταινίες με θέμα τον γάμο

Πέντε ταινίες με θέμα τη φιλία

KTK

Είπα στον Στέφανο ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι, εδώ.

No Comments

Post a Comment