Ο "Jacob Kowalski" μας διαβεβαιώνει ότι αξίζει να περιμένουμε το Fantastic Beasts 3 - The Daily Owl
fade
66868
post-template-default,single,single-post,postid-66868,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο “Jacob Kowalski” μας διαβεβαιώνει ότι αξίζει να περιμένουμε το Fantastic Beasts 3

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός Dan Fogler στο SYFY WIRE σχετικά με την 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων, η υπομονή του κοινού ως την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο του 2021 (τουλάχιστον) θα αξίζει τον κόπο. 

 

 

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που υποδύεται τον muggle ή, όπως τους αποκαλούν στις ΗΠΑ, no-maj φούρναρη Jacob Kowalski δήλωσε ότι η 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων στρώνει το έδαφος για έναν τεράστιο πόλεμο, ενώ και η ίδια η ταινία θα διαθέτει “επικές σκηνές μάχης”. Για τους φανς που δεν ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα τη 2η ταινία του franchise, The Crimes of Grindelwald, ο Fogler δήλωσε ότι το σενάριο της 3ης ταινίας μοιάζει περισσότερο με αυτό της 1ης και η ανάπτυξη των χαρακτήρων γίνεται πολύ όμορφα. 

 

 

Όσον αφορά στον τεραστίων διαστάσεων πόλεμο που θα δούμε στις ταινίες των Φανταστικών Ζώων, μιλάμε πάντα για την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Dumbledore και Grindelwald, η οποία βέβαια λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα της 2ης ταινίας του franchise, πράγμα που ίσως σημαίνει πως στην 3η ταινία θα μεταφερθούμε στα μέσα της δεκαετίας του 1930. 

 

Στην παρούσα φάση δεν πραγματοποιούνται γυρίσματα της ταινίας, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 και, σύμφωνα με τον Fogler, μόλις αρχίζουν τα πράγματα να επανέρχονται, σταδιακά θα πιάσουν πάλι δουλειά. Το δικό μας σχόλιο είναι απλό, λιτό κι απέρριτο: ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ, DAN ΜΟΥ FOGLER MOY.

 

Διαβάστε ακόμα:

Στη ζωή του Dumbledore θα δώσει έμφαση η 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων

Φήμες για επιστροφή της Leta Lestrange στην 3η ταινία των Φανταστικών Ζώων

Tι είναι ο δεσμός αίματος και πώς μπορεί να καταστραφεί;

Μήπως αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο πέθανε η Αριάνα Ντάμπλντορ;

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald | To μεγάλο μυστήριο της ταινίας

No Comments

Post a Comment