Η J.K. Rowling αποκάλυψε ότι γράφει και άλλο παιδικό βιβλίο! - The Daily Owl
fade
10284
post-template-default,single,single-post,postid-10284,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η J.K. Rowling αποκάλυψε ότι γράφει και άλλο παιδικό βιβλίο!

OK, μείνετε όλοι ήρεμοι! Αυτό δεν είναι φάρσα!

Αυτή είναι η J.K. Rowling. Δεκαοχτώ χρόνια πριν, μας ευλόγησε όλους μας με την κυκλοφορία του πρώτου της παιδικού βιβλίου. Λεγόταν ‘Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος’. Δεν ξέρω, ίσως να το έχετε ακούσει!

enhanced-21014-1446561200-2

Από τότε, έκανε άψογα την μετάβαση από τη συγγραφή παιδικών βιβλίων στη συγγραφή βιβλίων για ενηλίκους και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι γι’αυτή. Σημείωσε τεράστια επιτυχία κάτω από ένα ψευδώνυμο, αυτό του Robert Galbraith, σαν συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων επειδή απλά μπορεί!

enhanced-2583-1446561479-9

Αλλά πάντα νιώθαμε ότι δεν έφτανε αυτό, θέλουμε κι άλλο! Ακόμα και μετά από επτά βιβλία, οχτώ ταινίες, τρία συμπληρωματικά βιβλία (Το Κουίντιτς ανά τους αιώνες,
Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται, Οι ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου), μια “Potter” spin-off τριλογία ταινιών (Fantastic Beasts and where to find them) και ένα θεατρικό έργο (Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί), ακόμα δεν ήμαστε ευχαριστημένοι! Χρειαζόμαστε περισσότερη από την μεγαλοφυΐα της J.K. Rowling!

enhanced-25525-1446562007-1

Και να που τώρα οι προσευχές μας εκπληρώθηκαν! Γιατί σε μια συνέντευξη με το BBC Radio 2, η Βασίλισσα Joanne Rowling μας έδωσε τα καλύτερα νέα της χρονιάς, αν όχι της δεκαετίας:

“Έχω μια ιδέα για ένα παιδικό βιβλίο… Στη πραγματικότητα, έχω γράψει ένα μέρος ενός παιδικού βιβλίου το οποίο αγαπώ πραγματικά, έτσι σίγουρα θα το τελειώσω. Θα υπάρξει και άλλο παιδικό βιβλίο.”

Επίσης διαβεβαίωσε τους fans της ότι δεν θα παρατήσει το γράψιμο κάποια στιγμή σύντομα.

“Δεν θα σας δώσω μια συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί είμαι αρκετά πολυάσχολη και έγραφα και ένα σενάριο επίσης για το ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, κάτι το οποίο ήταν πολύ διασκεδαστικό αλλά θα ήθελα σίγουρα να γράψω περισσότερα βιβλία σαν J.K. Rowling – βιβλία στον πληθυντικό, έχω τόσες ιδέες… Κάποιες φορές ανησυχώ μήπως πεθάνω πριν τα γράψω όλα. Αυτή είναι η κρίση της μέσης ηλικίας μου – ότι θα αφήσω αυτή τη γη πριν γράψω όλα τα βιβλία που θέλω.”

Θα είμαστε πάντα εδώ για να διαβάζουμε τα βιβλία σου, Jo. Ως το τέλος!

anigif_enhanced-18015-1446562238-9

 

 

ΠΗΓΕΣ

Έλλη

Δεν θέλω ρεαλισμό. Θέλω μαγεία! Όπως η Blanche Dubois στο "Λεωφορείον ο Πόθος" του Tennessee Williams. Χαμένη στη Χώρα των Θαυμάτων...!

No Comments

Post a Comment