Αυτή η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην 8η σεζόν American Horror Story - The Daily Owl
fade
38357
post-template-default,single,single-post,postid-38357,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτή η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην 8η σεζόν American Horror Story

Η 8η σεζόν American Horror Story έρχεται στο FX μέσα στο 2018 και παρότι ο δημιουργός της Ryan Murphy αποφεύγει να δίνει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές της, έγινε γνωστό πριν λίγες μόλις ημέρες ότι η διάσημη ηθοποιός Joan Collins θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά. 

 

 

Συγκεκριμένα, η Collins θα υποδυθεί τη γιαγιά του Evan Peters, ο οποίος στην 8η σεζόν της σειράς θα παίξει έναν κομμωτή. Σύμφωνα με τον Murphy ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις και με την Anjelica Huston, για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην επόμενη σεζόν. 

 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου, με την πλοκή να μην είναι “τόσο ρεαλιστική” όπως αυτή της 7ης σεζόν, όπως διευκρίνισε ο δημιουργός, λέγοντας πως με κάποιο τρόπο θα υπάρξει επιστροφή στο Asylum και το Coven. Η Sarah Paulson και η Kathy Bates έχουν ήδη συμφωνήσει να εμφανιστούν στην 8η σεζόν.

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment