Αυτή η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του The Witcher - The Daily Owl
fade
73749
post-template-default,single,single-post,postid-73749,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτή η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του The Witcher

Πριν λίγους μήνες η δημοφιλής πλατφόρμα περιεχομένου Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το spin-off prequel της σειράς φαντασίας The Witcher, που θα έχει τίτλο Blood Origin. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η πρωταγωνίστρια του Queen & Slim και του Nightflyers, Jodie Turner – Smith, έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πολυαναμενόμενης σειράς. 

 

 

H ηθοπιός θα υποδυθεί την Éile, μια πολεμίστρια που εγκαταλείπει την επίλεκτη ομάδα όπου ανήκει – και στο πλαίσιο της οποίας προστατεύει την Βασίλισσα – για να γίνει περιπλανώμενη μουσικός. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, στα έξι επεισόδια του Blood Origin θα δούμε την ιστορία του πρώτου Γητευτή και τα γεγονότα που οδήγησαν στη συγχώνευση των κόσμων των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών. Η ιστορία θα διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς The Witcher, η πρώτη σεζόν της οποίας είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix.

 

Εξωτερικός παραγωγός της σειράς θα είναι ο Declan de Barra, σεναριογράφος του επεισοδίου της 1ης σεζόν με τίτλο “Of Banquets, Bastards and Burials”, ο οποίος έχει δουλέψει και στις σειρές Iron Fist και The Originals. Η δημιουργός του The Witcher Lauren Schmidt Hissrich θα είναι επίσης εξωτερικός παραγωγός της σειράς, ενώ ο δημιουργός του franchise Andrzej Sapkowski θα συμμετάσχει στο πρότζεκτ συμβουλευτικά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για την ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων της σειράς. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τέσσερις σειρές φαντασίας για να δείτε μετά το Fate: The Winx Saga

Οι νέες σειρές φαντασίας που ανυπομονούμε να δούμε μέσα στο 2021

 

 

No Comments

Post a Comment