Η ηθοποιός που θα παίξει τη νεαρή Galandriel στη νέα σειρά Lord of the Rings - The Daily Owl
fade
63467
post-template-default,single,single-post,postid-63467,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η ηθοποιός που θα παίξει τη νεαρή Galandriel στη νέα σειρά Lord of the Rings

Λίγο μετά την αποχώρηση του Will Poulter από την τηλεοπτική σειρά – prequel του Lord of the Rings, σύμφωνα με το Variety έγινε γνωστό ότι η Ουαλή ηθοποιός Morfydd Clark θα υποδυθεί τη νεαρή Galandriel!

 

 

Στην τριλογία Lord of the Rings του Peter Jackson την Galandriel υποδύθηκε η Cate Blanchett και αυτός είναι ο πρώτος επιβεβαιωμένος χαρακτήρας από τις ταινίες που θα εμφανιστεί και στη σειρά. Στην παρούσα φάση η Clark πρωταγωνιστεί στη σειρά His Dark Materials του HBO, θα εμφανιστεί στη σειρά Dracula, που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Netflix, καθώς και στη νέα ταινία τρόμου του Α24, Saint Maud.  

 

Θυμίζουμε ότι η σειρά του Amazon, που θα κάνει πρεμιέρα το 2021, έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν. Η σειρά, που θα αποτελεί prequel των βιβλίων Lord of The Rings θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, περίπου τρεις χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που αφηγήθηκε ο J.R.R. Tolkien στην τριλογία του. 

 

Διαβάστε ακόμα:

H Πτώση του Νούμενορ: Το δεύτερο προπατορικό αμάρτημα

Ο σκηνοθέτης του Jurassic World στο τηλεοπτικό prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης θα διαδραματίζεται το τηλεοπτικό prequel του Lord of the Rings

H Rosamund Pike στην τηλεοπτική σειρά φαντασίας του Amazon “Wheel of Time” 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment