Αυτός ο ηθοποιός του Harry Potter παραλίγο να εγκαταλείψει τις ταινίες - The Daily Owl
fade
44164
post-template-default,single,single-post,postid-44164,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτός ο ηθοποιός του Harry Potter παραλίγο να εγκαταλείψει τις ταινίες

Οι τελευταίες ταινίες Harry Potter θα μπορούσαν να μοιάζουν τελείως διαφορετικές, καθώς ο Rupert Grint, που υποδύθηκε τον Ron Weasley, αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να τα παρατήσει όλα και να αντικατασταθεί από άλλο ηθοποιό. 

 

 

 

Συγκεκριμένα ο Grint δήλωσε στον Independent πριν λίγες ημέρες ότι δε θυμάται βέβαια πώς ήταν η ζωή του πριν τις ταινίες Harry Potter, ωστόσο αντιμετώπισε δυσκολίες με τη φήμη και σκέφτηκε να τα παρατήσει όλα μετά την 4η ταινία της σειράς, Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς

 

 

 

 

Μόλις είχα πάρει το απολυτήριό μου“, δήλωσε στην εφημερίδα “Και σκέφτηκα: Θέλω στ’ αλήθεια να συνεχίσω να το κάνω αυτό; Eίναι αγγαρεία“. Ο ηθοποιός δήλωσε ακόμα ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσωπική θυσία, καθώς θεωρείς ότι η ανωνυμία είναι δεδομένη, ωστόσο με τη φήμη όλα είναι διαφορετικά και κάπως τρομακτικά. “Υπήρξαν φορές που σκέφτηκα ‘αυτό ήταν, τελείωσα“, συμπλήρωσε, λέγοντας μάλιστα ότι δεν μπορεί να απολαύσει τις ταινίες καθώς “όταν είμαι μέρος ενός πράγματος, αυτό το καταστρέφει“.  

 

Εμείς έχουμε να σχολιάσουμε πως ευτυχώς που ο Grint παρέμεινε στο franchise, καθώς θα είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και οι φανς θα ήταν κάπως έτσι:

 

 

 

Πηγή

 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο ηθοποιός του Harry Potter δεν είχε δει την πρώτη ταινία μέχρι και πρόσφατα!

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment