Αυτός ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο "sequel" του The Shining - The Daily Owl
fade
40321
post-template-default,single,single-post,postid-40321,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτός ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο “sequel” του The Shining

Τριάντα οκτώ χρόνια μετά την πρεμιέρα του The Shining, το sequel του βιβλίου του Stephen King, Doctor Sleep, έρχεται στον κινηματογράφο σε σκηνοθεσία του Mike Flanagan (Gerald’s Game). 

 

 

 

H Warner Bros. ανέθεσε τη σκηνοθεσία στον Flanagan, ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στις μεταφυσικές ταινίες τρόμου (Oculus, Hush, Ouija) και έτσι περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη δική του κινηματογραφική ματιά σε ένα τόσο σημαντικό λογοτεχνικό έργο. 

 

 

To ρόλο του Danny Torrence ανέλαβε επίσημα ο Ewan McGregor, ο οποίος ζει διαρκώς το μετατραυματικό στρες που του προκάλεσαν οι πράξεις του πατέρα του στο Overlook Hotel και πλέον δείχνει ξανά ότι βιώνει μεταφυσικές εμπειρίες, παρότι προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

 

Στο βιβλίο Doctor Sleep ο Danny είναι ήδη σαράντα ετών και αντιμετωπίζει και προβλήματα αλκοολισμού, όπως και ο πατέρας του.  Η γνωριμία του με μια νεαρή κοπέλα που διαθέτει το ίδιο χάρισμα με τον ίδιο θα διαταράξει την καθημερινότητά του, καθώς εκείνη αποτελεί στόχο μιας αίρεσης. 

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020.

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment