Αυτή η ηθοποιός θα εμφανιστεί στην 5η σεζόν Peaky Blinders - The Daily Owl
fade
44550
post-template-default,single,single-post,postid-44550,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτή η ηθοποιός θα εμφανιστεί στην 5η σεζόν Peaky Blinders

Στην 5η σεζόν Peaky Blinders, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, θα εμφανιστεί σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC One η ηθοποιός Anya Taylor-Joy, την οποία γνωρίσαμε στη μίνι σειρά του BBC, The Miniaturist. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το ρόλο της, πέραν του ότι θα έχει μια δυναμική παρουσία στη σειρά.

 

 

 

Τη σκηνοθεσία της 5ης σεζόν έχει αναλάβει ο Anthony Bryne. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μετά την ολοκλήρωση της 4ης σεζόν, ο δημιουργός της σειράς Steven Knight έχει αποφασίσει να παρουσιάσει κάθε πτυχή του οργανωμένου εγκλήματος της εποχής. Μετά την επαφή του κοινού με την εβραϊκή μαφία και τον Alfie Solomons, ήρθε η σειρά της ιταλικής μαφίας και τώρα στον 5ο κύκλο, ο οποίος θα διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’20 και του οποίου μέρος της δράσης μεταφέρεται στο Detroit των ΗΠΑ.

 

Στο μεταξύ ο Tommy Shelby έχει αναμιχθεί με την πολιτική και το εργατικό κόμμα και έτσι διαθέτει επιπλέον μέσα για να επιδιώξει τους επιχειρηματικούς σκοπούς του. 

 

 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2019.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μάθαμε πού θα διαδραματίζεται η 5η σεζόν Peaky Blinders

10 + 1 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να πας κόντρα στους Peaky Blinders

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment