Αυτοί οι ηθοποιοί θα έπαιζαν αρχικά τους γονείς της Μαρίνας στους "Δυο Ξένους" - The Daily Owl
fade
62080
post-template-default,single,single-post,postid-62080,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτοί οι ηθοποιοί θα έπαιζαν αρχικά τους γονείς της Μαρίνας στους “Δυο Ξένους”

Η ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, που μεταξύ άλλων υποδύθηκε και τη μητέρα της Μαρίνας Κουντουράτου, Ζωή, στη 2η σεζόν των Δυο Ξένων, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA Καλύτερα Δε Γίνεται και αποκάλυψε ποιο ήταν το αρχικό ζευγάρι των ηθοποιών που θα υποδυόταν τους γονείς της Μαρίνας.

 

 

 

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε ότι αρχικά το ρόλο της Ζωίτσας, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά η κόρη της, είχαν γράψει οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου για την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Ωστόσο, εκείνη δε μπορούσε να τον παίξει και μετά τον πρότειναν στην Στασινοπούλου, η οποία και δέχτηκε. Το τέλος της σειράς ήρθε εσπευσμένα, καθώς είχε αρχικά ανανεωθεί για μια 3η σεζόν, η οποία δεν προχώρησε, ωστόσο αν αυτή τελικά υλοποιούνταν θα βλέπαμε τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό Θανάση Βέγγο στο ρόλο του πατέρα της Μαρίνας και συζύγου της Ζωίτσας. Σημειώνουμε ότι ενώ στα πρώτα επεισόδια της σειράς γίνεται μια αναφορά στον πατέρα της Μαρίνας με το όνομα “Τάσος”, ενώ στη 2η σεζόν, όταν καταφτάνει η Ζωίτσα από τα Γρεβενά, το όνομα του συζύγου της είναι Θανάσης.

 

Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες αποκαλύψεις για την 3η σεζόν των Δυο Ξένων, με μια από τις σημαντικότερες να είναι ότι την Νινέτα, τη φίλη – φάντασμα της Ντένης Μαρκορά θα υποδυόταν τελικά ο Σωτήρης Μουστάκας (περισσότερα εδώ).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σωτήρης Μουστάκας θα υποδυόταν την Νινέτα στην 3η σεζόν των Δυο Ξένων

Η υπόθεση του 3ου κύκλου των Δυο Ξένων που δεν προβλήθηκε ποτέ

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

Τέσσερις ελληνικές σειρές που πρέπει να γυρίσουν στην τηλεόραση (ή και όχι)

 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment