Αυτοί οι ηθοποιοί δεν θα επιστρέψουν στα νέα επεισόδια του "Καφέ της Χαράς" - The Daily Owl
fade
42201
post-template-default,single,single-post,postid-42201,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αυτοί οι ηθοποιοί δεν θα επιστρέψουν στα νέα επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”

Το Καφέ της Χαράς, μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των 00s, αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια! Πριν λίγο καιρό, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε σε γνωστή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ότι υπάρχει η ιδέα για τη συνέχεια της ιστορίας και ότι μόλις τελειώσει το συμβόλαιο της Ρένιας Λουιζίδου με τον Alpha θα γραφτούν τα επεισόδια και θα συνεχιστεί η ιστορία του Περίανδρου Πώποτα, της Χαράς Χάσκα και όλων των υπόλοιπων κατοίκων του Κολοκοτρωνιτσίου. 

 

 

 

Σε νέα συνέντευξή του ο δημιουργός της σειράς έκανε γνωστό ότι το “Καφέ της Χαράς” θα επανέλθει μετά από 15 χρόνια στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 30 χρόνια Ant1, τα οποία συμπληρώνονται το 2019. Έτσι, θα γυριστούν 30 επεισόδια, όπου θα πρωταγωνιστήσουν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί του αρχικού καστ.

 

Έτσι, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη και Σοφία Μουτίδου θα εμφανιστούν στα νέα επεισόδια της σειράς, ενώ θα εμφανιστούν και νέοι χαρακτήρες. Οι δυο ηθοποιοί που δεν θα εμφανιστούν στα νέα επεισόδια θα είναι η Χαρά Σμύρου, που υποδύθηκε τη Ματούλα, καθώς πλέον ζει μόνιμα στο εξωτερικό, και η Αναστασία Νίκου (Ελεονόρα), που υποδύθηκε τη δασκάλα στα τελευταία επεισόδια. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Το Καπέλο της Επιλογής πηγαίνει στο Καφέ της Χαράς!

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment