Ο "Ιππότης των Επτά Βασιλείων" του George R.R. Martin θα είναι το νέο spin-off του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
73669
post-template-default,single,single-post,postid-73669,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο “Ιππότης των Επτά Βασιλείων” του George R.R. Martin θα είναι το νέο spin-off του Game of Thrones

Η τηλεοπτική ιστορία του Westeros δεν έχει τελειώσει ακόμα και παρά τη γενικευμένη απογοήτευση από τον τρόπο με τον οποίο η 8η σεζόν του Game of Thrones ολοκλήρωσε την τηλεοπτική saga του Πάγου και της Φωτιάς, το HBO συνεχίζει την επέκταση του εν λόγω φανταστικού κόσμου, με τουλάχιστον ένα ακόμα spin-off.

 

 

Εκτός από το House of the Dragon, η παραγωγή του οποίου συνεχίζεται κανονικά, το Variety μετέδωσε πως μια ακόμα ιστορία του George R.R. Martin και συγκεκριμένα οι περιπέτειες του Dunk και του Egg, που περιλαμβάνονται στο βιβλίο “Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων”, θα διασκευαστούν για το HBO. Σύμφωνα, βέβαια, με τα λεγόμενα (ή μάλλον τα γραφόμενα) του Martin, για την ώρα είναι μόλις τρεις οι συγκεκριμένες ιστορίες που έχουν ολοκληρωθεί και ο ίδιος φιλοδοξεί να γράψει τουλάχιστον επτά ακόμα, ωστόσο αυτό δε μοιάζει να είναι αποτρεπτικός παράγοντας για τους ιθύνοντες του HBO ώστε να προχωρήσουν στην ανάπτυξη της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς, πρώτον διότι το έχουν ξανακάνει και δεύτερον διότι τι να πρωτοπρολάβει πλέον κι αυτός ο Martin να γράψει, εδώ που έχουμε φτάσει σήμερα. 

 

Σε κάθε περίπτωση, οι φανς που ήθελαν να δουν μια σειρά με τους Arya Stark και The Hound ή με την Brienne και τον Podrick να κόβουν βόλτες στο Westeros σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το concept αυτής της σειράς, τα γεγονότα της οποίας θα διαδραματίζονται περίπου εκατό χρόνια πριν αυτά του πρώτου βιβλίου της σειράς Game of Thrones

 

 

 

Πέραν του συγκεκριμένου spin off, έγινε γνωστό ότι το ΗΒΟ ενδιαφέρεται και για ένα ακόμα prequel, και συγκεκριμένα για την ιστορία της Επανάστασης του Robert Baratheon, που ανέτρεψε τον Τρελό Βασιλιά και κατέλαβε τον Σιδερένιο Θρόνο. Σύμφωνα με το EW ο Bruno Heller, δημιουργός του Rome, βρίσκεται σε επαφές με το ΗΒΟ με σκοπό να αναλάβει τη σειρά, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο.

 

Στο μεταξύ, στο Collider συνεχίζουν να αναρωτιούνται – κι εμείς δε μπορούμε παρά να τους κάνουμε παρέα – τι ακριβώς συνέβη με το prequel που θα διαδραματιζόταν την Εποχή των Ηρώων, σε σενάριο Jane Goldman, με την Naomi Watts στον πρωταγωνιστικό ρόλο, του οποίου ο πιλότος γυρίστηκε κανονικά πριν ακυρωθεί από το ΗΒΟ, για λόγους που δε μάθαμε ποτέ. Όπως και να έχει, το House of the Dragon αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 και για την ώρα είναι το μόνο που έχουμε σίγουρα να περιμένουμε σε επίπεδο συμπράξεων του ΗΒΟ και του George R.R. Martin.

 

 

Εσείς ποια ιστορία του Westeros (ή και του Essos) θα θέλατε να δείτε στη μικρή οθόνη; 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

O Doctor Who στη σειρά για τους Targaryen

Πρώτη ματιά στους δράκους της νέας σειράς του ΗΒΟ, The House of the Dragon

 

 

 

No Comments

Post a Comment