Πλέον μπορείτε να κάνετε Instagram Stories με ό,τι παρακολουθείτε στο Netflix - The Daily Owl
fade
49380
post-template-default,single,single-post,postid-49380,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πλέον μπορείτε να κάνετε Instagram Stories με ό,τι παρακολουθείτε στο Netflix

Πλέον οι προτάσεις σειρών και ταινιών στη δημοφιλή υπηρεσία Netflix γίνονται παιχνίδι!

 

Σε όλους έχει τύχει να έχουμε κάποιον φίλο που να ζητάει προτάσεις για την επόμενη σειρά ή ταινία που θα δει στο Netflix. Με το νέο λειτουργικό χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν την αγαπημένη τους σειρά ή ταινία και να τη μοιραστούν στο Instagram είτε απευθείας στους φίλους τους είτε ως Instagram Story.

 

 

Η κάθε ταινία ή σειρά έχει προκαθορισμένο εικαστικό μέσα από το Netflix iPhone app αλλά ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα δικά του stickers ή GIFs, όπως συνηθίζει να τα προσωποποιεί μέσα από το Instagram. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται και οι χρήστες του Instagram πατώντας 2 «κλικ» στο σχετικό story να δουν απευθείας το περιεχόμενο στο Netflix app.

 

 

 

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνεχώς αναζητούμε νέους τρόπους για να αναβαθμίζουμε με δημιουργικό και διαδραστικό τρόπο την πλατφόρμα και να δίνουμε πολλαπλές δυνατότητες στα μέλη μας ώστε να ανακαλύπτουν κάτι νέο για να παρακολουθήσουν! Ελπίζουμε όλοι χρήστες να απολαύσουν το νέο feature!»

 

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone και κατ’ επέκταση του λειτουργικού συστήματος iOS.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Oι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του Netflix για το 2019

Οδηγός Pop Culture για το 2019: Ταινίες, σειρές και όσα έχουμε να κάνουμε μέσα στη χρονιά

Οι καλύτερες original σειρές του Netflix για το 2018

Όλες οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για τον Ιανουάριο του 2019

Oι πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες του Netflix για το 2018

Οι καλύτερες ταινίες φαντασίας του 2018

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment