Αποκαλύφθηκε το casting των Inhumans της Marvel - The Daily Owl
fade
28133
post-template-default,single,single-post,postid-28133,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε το casting των Inhumans της Marvel

Η νέα σειρά της Marvel, Inhumansθα κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου. Το ABC ανακοίνωσε το πλήρες casting της σειράς που θα βασιστεί στην ιστορία των Stan Lee και Jack Kirby. To σενάριο και η παραγωγή ανήκουν στον Scott Buck (Dexter), ενώ συμμετέχουν, φυσικά, οι Jeph Loeb και Jim Chory της Marvel και των  ABC Studios αντίστοιχα. 

 

 

 

download

 

O Anson Mount (Hell on Wheels) είναι ο Black Bolt, ο αινιγματικός βασιλιάς των Inhumans με τη φωνή που μπορεί να καταστρέψει ολόκληρες πόλεις, απλά και μόνο με έναν ψίθυρο. 

 

 

 

images

 

Serinda Swan (Graceland) είναι η Medusa, σύζυγος του Black Bolt, που στέκεται πάντα στο πλευρό του ως η πιο σημαντική σύμβουλός του, διαθέτοντας την ικανότητα να ελέγχει τα μαλλιά της όπως οι άνθρωποι ελέγχουν τα χέρια και τα δάχτυλά τους. 

 

 

 

 

 

i1

 

Ο Iwan Rheon (Game of Thrones) είναι ο Maximusο έξυπνος και γοητευτικός Inhuman που είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο βασίλειο του Attilan και τον αδερφό του, Black Boltπαρότι επιδιώκει να πάρει το θρόνο του. 

 

 

 

 

 

download

 

Ken Leung (Lost, Star Wars: The Force Awakens) είναι ο Karnak, ξάδερφος του Black Bolt και έμπιστος σύμβουλός του. Μπορεί να βρίσκει τις ατέλειες σε όλα τα πράγματα, τους ανθρώπους και τα σχέδια, ενώ θεωρείται ο φιλόσοφος της οικογένειας. 

 

 

 

 

 

download (1)

 

 

Ο Eme Ikwuakor (Concussion) είναι ο Gorgon, ξάδερφος του Black Bolt και αρχηγός του στρατού του Attilan. Διαθέτει πολύ δυνατά πόδια, με τα οποία μπορεί να προκαλέσει ως και σεισμούς. Ο Gorgon προτιμά πάντα να πολεμάει παρά να βρίσκει διπλωματικές λύσεις στα προβλήματα. 

 

 

 

 

 

download (2)

 

Isabelle Cornish (Australia Day) είναι η Crystal, αδερφή της Medusa και το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που μπορεί να ελέγχει τα στοιχεία της φύσης. Αν και ιδιαίτερα ανεξάρτητος χαρακτήρας, είναι εξαιρετικά αφοσιωμένη στην οικογένειά της. 

 

 

 

 

 

 

download (3)

 

O Mike Moh (Empire) είναι ο Tritonξάδερφος του Black Boltιδιαίτερα αθλητικός και πάντα ήρεμος, ανεξάρτητα από την ένταση που επικρατεί τριγύρω του. 

 

 

 

download (4)

 

Η Sonya Balmores (Soul Surfer) είναι η Auranεπικεφαλής των Βασιλικών Φρουρών. Πολύ ικανή μαχήτρια, είναι εξαιρετικά πιστή στον βασιλιά. 

 

 

 

 

2010+Summer+TCA+Tour+Day+3+9lH0h2JJZgjx

 

Επίσης, η Ellen Woglom (Californication) θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Πρόκειται για μια έξυπνη γυναίκα, η οποία θα εμπλακεί σε μια περιπέτεια. 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment