Ιντιάνα Τζόουνς 5: Φωτογραφία του Harrison Ford από τα γυρίσματα – The Daily Owl
fade
76679
post-template-default,single,single-post,postid-76679,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ιντιάνα Τζόουνς 5: Φωτογραφία του Harrison Ford από τα γυρίσματα

Καθώς η παραγωγή της 5ης κατά σειρά ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς ξεκίνησε, μετά από πολλά χρόνια καθυστέρησης, στη Μεγάλη Βρετανία, δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή Harrison Ford με την εμβληματική στολή του χαρακτήρα του.

 

 

 

 

Θα έλεγε κανείς ότι ο Ford εδώ και 40 χρόνια παραμένει εξωτερικά ίδιος (σωματικά τουλάχιστον) και αν έχει κάποιο μυστικό γι’ αυτό, ας το μοιραστεί μαζί μας, δε θα το πούμε πουθενά.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Mads Mikkelsen είναι η νεότερη προσθήκη στο καστ της ταινίας του James Mangold, ενώ στην ταινία θα έχει κάποιο ρόλο και η Phoebe Waller-Bridge (Fleabag). Για την ώρα δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το ρόλο του Mikkelsen, ωστόσο κάτι μας λέει πως θα παίξει τον villain

 

 

 

 

Η 5η κατά σειρά ταινία Indiana Jones βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης από το 2016 και οι καθυστερήσεις οφείλονται στις πολλές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν για να πάρει το σενάριο την τελική του μορφή. Στο μεταξύ ο Steven Spielberg αποχώρησε από τη σκηνοθεσία της ταινίας, δίνοντας τη θέση του στον υποψήφιο για Όσκαρ James Mangold (Logan), παραμένοντας όμως επικεφαλής της παραγωγής. 

 

 

 

 

 

 

Η πρεμιέρα της ταινίας, της οποίας το soundtrack θα γράψει ο John Williams, έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου του 2022.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού”

8 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού”

9 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η τελευταία Σταυροφορία”

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου”

 

 

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment