Η Πρόεδρος: Έρχεται στο Netflix η κωμική σειρά από τους δημιουργούς του Game of Thrones – The Daily Owl
fade
77426
post-template-default,single,single-post,postid-77426,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Πρόεδρος: Έρχεται στο Netflix η κωμική σειρά από τους δημιουργούς του Game of Thrones

Ό,τι μπορούν κάνουν οι David Benioff και D.B. Weiss (Game of Thrones) προκειμένου να εξιλεωθούν για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την 8η σεζόν της επικής σειράς φαντασίας και έτσι, για να ξεχαστούμε λίγο και να ξεφύγουμε από το δράμα, ετοίμασαν μια κωμική σειρά για το Netflix, που έχει τίτλο H Πρόεδρος και θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου.

 

 

 

 

H Sandra Oh πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά, που αποτελεί την πρώτη συνεργασία ανάμεσα στους Benioff και Weiss με το Netflix, στο πλαίσιο του πολυετούς συμβολαίου που έχουν υπογράψει με την πλατφόρμα. Μαζί με την Oh θα εμφανιστούν οι Jay Duplass, Holland Taylor, Bob Balaban, Nena Mensah, David Morse και Everly Carganilla. Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας, του οποίου επικεφαλής γίνεται η Sandra Oh. 

 

 

 

 

 

 

Η σειρά αποτελεί μια δημιουργία της Amanda Peet, η οποία είναι εξωτερική παραγωγός και μία εκ των σεναριογράφων της σειράς, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Daniel Gray Longino. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της σειράς:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Ιούλιο

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment