Ανοίγει το νέο θεματικό πάρκο "Χάρι Πότερ" - The Daily Owl
fade
12519
post-template-default,single,single-post,postid-12519,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανοίγει το νέο θεματικό πάρκο “Χάρι Πότερ”

Οι αμέτρητοι φανς του Χάρι Πότερ δε χρειάζεται να περιμένουν πια να τους έρθει το γράμμα τους από το Χόγκουαρτς. Τώρα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ από κοντά, να ξεναγηθούν στο Χόγκουαρτς, να ανακαλύψουν τις τοποθεσίες της ταινίας, να επισκεφτούν τα μαγαζάκια που μέχρι τώρα μπορούσαν να δουν μόνο από τις ταινίες και να γευτούν όλα τα χαριποτερικά εδέσματα. Τα Universal Studios στο Hollywood ανακοίνωσαν ότι ο μαγικός κόσμος του Χάρι Πότερ θα είναι διαθέσιμος για το κοινό από τις 7 Απριλίου του 2016.

Το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο θα περιλαμβάνει το κάστρο του Χόγκουαρτς, το μαγικό χωριό Χόγκσμιντ καθώς και πολλά μαγαζιά και χώρους εστίασης που υπήρχαν στις ταινίες και τα βιβλία. Επίσης, θα υπάρχει ένα φαντασμαγορικό τρενάκι που ονομάζεται “Η πτήση του ιππόγρυπα“. Όσοι θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν, θα ζήσουν και την απόλυτη 3D εμπειρία με όνομα “Ο Χάρι Πότερ και το απαγορευμένο ταξίδι.”

Ακολουθεί το διαφημιστικό σποτ για τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, τον οποίο μας παρουσιάζει η Evanna Lynch, γνωστή ως Λούνα από τις ομότιτλες ταινίες. Οι φαν του Χάρι Πότερ, βλέποντας αυτό το βίντεο, θα χαρούν, θα συγκινηθούν και θα βάλουν στόχο να επισκεφτούν αυτό το μαγευτικό μέρος!

 

ΠΗΓΕΣ

Avatar

◕ I am a Ravenclaw ◕ I like Movies | Cupcakes | Amelie Soundtrack | Cap Cap | Surrealism ◕ I have the best cat in the world

No Comments

Post a Comment