Ήταν ο Howland Reed στο μεγάλο φινάλε του Game of Thrones; - The Daily Owl
fade
54852
post-template-default,single,single-post,postid-54852,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ήταν ο Howland Reed στο μεγάλο φινάλε του Game of Thrones;

Μετά την εικόνα ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν δει το τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν Game of Thrones:

 

 

To τελευταίο (για πάντα) επεισόδιο του Game of Thrones έκανε πρεμιέρα τα ξημερώματα της 20ής Μαΐου και μας άφησε με αρκετές απορίες κατά την τελική απόδοση της τηλεοπτικής εκδοχή του Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς (περισσότερα εδώ). Σχεδόν λοιπόν μια δεκαετία μετά την πρεμιέρα της, η σειρά μάλλον μάς παρουσίασε στο μεγάλο φινάλε της έναν χαρακτήρα για τον οποίο (επίσης) είχαμε διαβάσει δεκάδες θεωρίες. Μιλάμε βέβαια για τον Howland Reed, πατέρα του Jojen και της Meera Reed, που μάλλον ήταν ο ένας άγνωστος άρχοντας που εμφανίστηκε στη σκηνή του Dragonpit.

 

 

 

Στη σκηνή αυτή, όπου οι βασικοί ρυθμιστές του Westeros είχαν εμφανιστεί για να κρίνουν το μέλλον του Tyrion και παράλληλα να αποφασίσουν ποιος θα κυβερνήσει αυτό τον τόπο, παρέστησαν, εκτός από τους Stark, o Gendry, ως ο νέος άρχοντας του Storm’s End, η Yara, ως εκπρόσωπος των Σιδερογέννητων, ο Edmure Tully ως ο Βασίλης Λεβέντης του Riverrun, o Robin Arryn, που έχει πάθει μετάλλαξη (με την καλή έννοια), ο Yohn Royce, που πάντα συνόδευε τον άρχοντά του, καθώς και ένας άγνωστος άρχοντας, από την πλευρά των Stark. Αυτός μάλλον ήταν ο Howland Reed, καθώς ηλικιακά ταιριάζει η εμφάνισή του με το χαρακτήρα που ήταν αδερφικός φίλος του Ned Stark και είχε πολεμήσει μαζί του στον Πύργο της Χαράς, ενώ πράγματι θα μπορούσε να βρίσκεται εν ζωή, αφού ο Οίκος του δεν είχε συμμετάσχει σε κάποιο πόλεμο από τους πρόσφατους.

 

 

 

Ο Howland ήταν ένας ακόμα άνθρωπος που γνώριζε το μυστικό της πατρότητας του Jon Snow και από τον οποίο θεωρούσαμε παλιότερα ότι ίσως το μάθαινε και ο άμεσα ενδιαφερόμενος. O Oίκος Reed θυμίζουμε πως έχει την έδρα του στην περιοχή Neck, το στενό σημείο που ουσιαστικά οριοθετεί τον Βορρά από το Νότο του Westeros και οι κάτοικοί του, με δεδομένο πως η περιοχή είναι γεμάτη με βάλτους, ασχολούνται κυρίως με το ψάρεμα. 

 

Πηγή πληροφοριών και εικόνων: Screenrant

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι ερωτήσεις που έχουμε μετά το φινάλε του Game of Thrones

To MasterChef πάει στο Westeros

30 σκέψεις μετά το τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν Game of Thrones

Το στοιχείο της 1ης σεζόν Game of Thrones που έδειχνε εξαρχής ποιος θα καθόταν στο Σιδερένιο Θρόνο

Λεπτομέρειες που ίσως δεν παρατηρήσατε στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones

20 σκέψεις μετά το 5ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν Game of Thrones

20 σκέψεις μετά το 4ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν Game of Thrones

20 σκέψεις μετά το 3ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν Game of Thrones

20 σκέψεις μετά το 2ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν Game of Thrones

20 σκέψεις μετά το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν Game of Thrones

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment