Τα φαντάσματα του Hogwarts σε κατάταξη - The Daily Owl
fade
27626
post-template-default,single,single-post,postid-27626,single-format-gallery,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Τα φαντάσματα του Hogwarts σε κατάταξη

To Hogwarts δεν είναι μόνο οι τοίχοι του, οι μαθητές και οι καθηγητές του. Ως Σχολή Μαγείας, το Hogwarts είναι και άλλα πράγματα, όπως τα φαντάσματά του. Κατατάξαμε τα φαντάσματα που κυκλοφορούν στους διαδρόμους και τις αίθουσές του με βάση το πόσο συμπαθητικά είναι με βάση τη ζωή που είχαν πριν πεθάνουν και στοιχειώσουν το κάστρο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Βαρόνος γεννήθηκε στα τέλη του 10ου αιώνα και γνώρισε την Helena Ravenclaw στο Hogwarts. Ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη διαρκώς τον απέρριπτε. Όταν αρνήθηκε να τον ακολουθήσει πίσω στη Σκοτία, ώστε να δει και τη μητέρα της για μια τελευταία φορά πριν πεθάνει, τότε τον έπνιξε η ζήλια και έτσι τη σκότωσε, πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος. Ως φάντασμα είναι καταδικασμένος να κυκλοφορεί διαρκώς με τα αίματα της Helena πάνω του. 

 

Δεν βρίσκεται στον πάτο της λίστας διότι έσφαξε μεν την αγαπημένη του, ωστόσο δεν έκλεψε από τη μάνα του ολόκληρο διάδημα το οποίο έγινε πεμπτουσιωτής στα χέρια του Voldemort. 

 

 

 

 

 

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τον Χοντρό Καλόγερο, πέραν των προφανών πληροφοριών που μας δίνει το όνομά του. Γεννήθηκε μάλλον γύρω στον 10ο αιώνα και ήταν μέλος του Κοιτώνα Hufflepuff. Μετά το πέρας των σπουδών του, έγινε καλόγερος και αφοσιώθηκε στη φιλανθρωπία. Εκτελέστηκε όταν κάποιος κληρικός ή άλλος καλόγερος υποψιάστηκε πως ο Χοντρός Καλόγερος ήταν διαφορετικός από τους άλλους, καθώς με έναν μυστηριώδη τρόπο κατάφερνε να σώζει ασθενείς από σοβαρές αρρώστιες όπως η πανώλη. Βρίσκεται στη θέση αυτή γιατί μας είναι μεν πού συμπαθής, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τόσα στοιχεία για τη ζωή του πριν πεθάνει, ώστε να τον κατατάσσαμε κάπου καλύτερα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment