Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Hellboy - The Daily Owl
fade
33046
post-template-default,single,single-post,postid-33046,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Hellboy

O David Harbour (Stranger Things) είναι ο νέος Hellboy στην ταινία που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου 2019. Το reboot του Hellboy έχει τίτλο Rise of the Blood Queen, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. O Ian MacShane θα υποδυθεί τον Professor Broom, θετό πατέρα του πρωταγωνιστή, ενώ στο ρόλο της Blood Queen θα βρίσκεται η Milla Jovovich. 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την πλοκή της νέας ταινίας, ο Hellboy ταξιδεύει στην Αγγλία για να εμποδίσει τη δράση της Blood Queen πριν να είναι πολύ αργά. 

 

 

Ο David Harbour ως Hellboy.

 

H original ταινία κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία του Guillermo Del Toro, με πρωταγωνιστές τους Ron Perlman, John Hurt, Selma Blair και Jeffrey Tambor, ενώ το sequel κυκλοφόρησε 4 χρόνια μετά. 

 

Τα γυρίσματα για το reboot ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο στην Αγγλία και τη Βουλγαρία. Η σκηνοθεσία θα είναι του Neil Marshall, που έχει σκηνοθετήσει και τα επεισόδια του Game of Thrones Blackwater και The Watchers on the Wall. 

 

Πηγή

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment