Έρχεται στο ΗΒΟ το ντοκιμαντέρ για τον δικηγόρο και μέντορα του Trump, Roy Cohn - The Daily Owl
fade
68656
post-template-default,single,single-post,postid-68656,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Έρχεται στο ΗΒΟ το ντοκιμαντέρ για τον δικηγόρο και μέντορα του Trump, Roy Cohn

Το ντοκιμαντέρ της Ivy Meeropol “Bully. Coward. Victim: The Story of Roy Cohn” έρχεται στο HBO στις 19 Ιουνίου και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε. Η δημιουργός του ντοκιμαντέρ, εγγονή των Julius και Ethel Rosenberg που εκτελέστηκαν στις ΗΠΑ για κατασκοπεία στο απόγειο του Μακαρθισμού, παρουσιάζει για πρώτη φορά αρχειακό υλικό για τον δικηγόρο Roy Cohn, που ήταν μεταξύ άλλων σύμβουλος του γερουσιαστή Joseph McCarthy, σύμβουλος των προέδρων Nixon και Reagan, και ένθερμος ακτιβιστής ενάντια στα γκέι δικαιώματα, ενώ ο ίδιος ήταν ομοφυλόφιλος.

 

 

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μιλούν για τον – μεταξύ άλλων δικηγόρο και μέντορα του Donald Trump – περιλαμβάνονται και ο σκηνοθέτης John Waters και ο θεατρικός συγγραφέας Tony Kushner, καθώς και ο ηθοποιός Nathan Lane που υποδύθηκε τον Cohn στο Angels in America. Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε ντοκιμαντέρ για το ρατσισμό και την αστυνομική βία που πρέπει να δεις

Τρεις εξαιρετικές σειρές που θίγουν το ζήτημα του ρατσισμού στις ΗΠΑ

10 ταινίες με μηνύματα ενάντια στο ρατσισμό

Stateless: Έρχεται στο Netflix η νέα δραματική μίνι σειρά της Cate Blanchett για το προσφυγικό θέμα

4 λόγοι για να δείτε την πρώτη τηλεοπτική σειρά της Cate Blanchett, Mrs. America

No Comments

Post a Comment