Ο "Harry Potter" διαβάζει Harry Potter μαζί με άλλους διάσημους ηθοποιούς - The Daily Owl
fade
67881
post-template-default,single,single-post,postid-67881,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο “Harry Potter” διαβάζει Harry Potter μαζί με άλλους διάσημους ηθοποιούς

Εννιά χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση ως Harry Potter στην ταινία “Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος ΙΙ”, ο Daniel Radcliffe επιστρέφει στο μαγικό σύμπαν της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ με έναν διαφορετικό τρόπο.

 

 

Λίγο καιρό πριν, η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ ανακοίνωσε τη λειτουργία του διαδικτυακού κόμβου Harry Potter At Home, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για τις συνθήκες της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες και δράσεις της πλατφόρμας συγκαταλέγεται και μια “αλυσίδα ανάγνωσης”, την οποία εγκαινίασε ο Radcliffe διαβάζοντας το πρώτο κεφάλαιο του πρώτου βιβλίου Χάρι Πότερ, “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”. Το κεφάλαιο 1: Το Αγόρι που Έζησε μπορείτε να ακούσετε με τη φωνή του πρωταγωνιστή των ταινιών Χάρι Πότερ στο Spotify,καθώς και να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο στο Wizarding World.

 

 

Τις επόμενες εβδομάδες θα διαβάσουν τα 16 υπόλοιπα κεφάλαια του πρώτου βιβλίου, μεταξύ άλλων, οι Eddie Redmayne (Fantastic Beasts), Noma Dumezweni (Harry Potter and the Cursed Child play), Stephen Fry (ο οποίος είναι και ο αφηγητής των audio books Χάρι Πότερ), Claudia Kim (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), David Beckham, Dakota Fanning, καθώς και guests-έκπληξη. 

 

Δείτε το teaser της “αλυσίδας ανάγνωσης” και επισκεφτείτε τον διαδικτυακό κόμβο Wizarding World για να ανακαλύψετε το πλούσιο περιεχόμενο του “Harry Potter at Home“, που θα φέρει λίγη μαγεία στην καθημερινότητά σας, ένα στοιχείο πολύτιμο εντός και εκτός καραντίνας.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ μιλάει για την επέτειο της Μάχης του Χόγκουαρτς και κάνει μια σημαντική δωρεά

Παρακολουθήστε online τα μαθήματα του Hogwarts

Harry Potter At Home: O ψηφιακός κόμβος που δημιούργησε η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ για την καραντίνα

7 πράγματα που μπορούν να κάνουν οι Potterheads κατά τη διάρκεια της καραντίνας 

No Comments

Post a Comment