Ο "Χάρι Πότερ" θα γίνει σειρά στο HBO Max! - The Daily Owl
fade
73743
post-template-default,single,single-post,postid-73743,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο “Χάρι Πότερ” θα γίνει σειρά στο HBO Max!

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό από το Hollywood Reporter ότι to ΗΒΟ Max θα φιλοξενήσει την live action τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στην ιστορία του Χάρι Πότερ.

 

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές του THR στελέχη του HBO Max, το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία της WarnerMedia, έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με σεναριογράφους που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν διάφορες ιδέες μέσα από τα βιβλία Χάρι Πότερ και να τις διασκευάσουν για τη μεγάλη οθόνη. Σε αυτή την πρώτη φάση έχουν πραγματοποιηθεί γενικές συζητήσεις και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί σίγουρα, ενώ δεν έχει ανατεθεί το πρότζεκτ σε κάποιον συγκεκριμένο δημιουργό, όπως επιβεβαίωσαν το HBO Max και η Warner Bros. με δηλώσεις τους στο πιο πάνω μέσο.

 

Φυσικά κατά καιρούς ακούγονται πολλές φήμες σειρές εμπνευσμένες από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, όμως αυτή τη φορά είναι επιβεβαιωμένο πως μια τέτοια σειρά είναι σε αρχική – έστω – φάση παραγωγής. Σύμφωνα και με το Vulture, μια σειρά Χάρι Πότερ είναι “απόλυτη προτεραιότητα” για την πλατφόρμα περιεχομένου, συνεπώς είναι πιθανό να έχουμε νέες πληροφορίες πολύ σύντομα. Αν εκεί στo HBO Max μάς διαβάζετε, εμείς αυτές τις σειρές θα θέλαμε να δούμε πάντως (κλικ εδώ). Μείνετε συντονισμένοι στην Ημερήσια Κουκουβάγια για όλα τα νεότερα!

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

9 spin off του Harry Potter που πολύ θα θέλαμε να έχει γράψει η Ρόουλινγκ

Ιεροί 28: Καθαρόαιμες μαγικές οικογένειες στον κόσμο του Χάρι Πότερ

 

 

 

No Comments

Post a Comment