Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος | Δείτε τη νέα μαγική έκδοση της MinaLima - The Daily Owl
fade
64997
post-template-default,single,single-post,postid-64997,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος | Δείτε τη νέα μαγική έκδοση της MinaLima

Η Miraphora Mina και ο Eduardo Lima, το δημιουργικό δίδυμο πίσω από τον εκδοτικό οίκο MinaLima, ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μια νέα εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος.

 

Νέες εικονογραφήσεις, νέα ενσωματωμένα στοιχεία από χαρτί όπως το γράμμα του Χάρι από το Hogwarts, ένα εξώφυλλο με νέα εικονογράφηση του μαγικού σχολείου και των εμβλημάτων των τεσσάρων Κοιτώνων του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου. Μάλιστα, όσοι φανς του Αγοριού που Έζησε πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους στο website minalima.com θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αντίτυπα υπογεγραμμένα από τους εικονογράφους. 

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο όπου παρουσιάζεται η νέα μαγική εκδοχή του πρώτου βιβλίου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, για την οποία ανυπομονούμε:

 

 

 

THE BIG REVEAL: we are very excited to offer #HarryPotter fans a completely fresh experience of this much-loved work by #JKRowling!Many months in the making, our edition of #HarryPotterandThePhilosophersStone features vivid full-colour illustrations throughout and eight interactive papercraft elements. Pre-order now! Copies signed by Mira and Eduardo are only available on minalima.com and House of MinaLima. The book will be published on 20 October 2020. We can’t wait for you to see it!

Geplaatst door MinaLima op Donderdag 6 februari 2020

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μαγικές χαριποτερικές ταπετσαρίες για να στολίσετε το σπίτι σας

Δείτε τα φανταστικά είδη σπιτιού Fantastic Beasts από το Pottery Barn

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για το σπίτι του Χάρι Πότερ στην οδό Πρίβετ 4

Σχολείο στις ΗΠΑ απαγόρευσε τα βιβλία “Χάρι Πότερ” λόγω “κανονικών ξορκιών”

Θεωρία: Το μάτι του Alastor Moody έχει σχέση με τους Κλήρους του Θανάτου

No Comments

Post a Comment