Απίστευτες χαριποτερικές μεταμορφώσεις από την Phi Phi O'Hara - The Daily Owl
fade
61691
post-template-default,single,single-post,postid-61691,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Απίστευτες χαριποτερικές μεταμορφώσεις από την Phi Phi O’Hara

H drag queen Phi Phi O’Hara πριν λίγους μήνες δημιούργησε ένα μαγικό project στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς επέλεξε για όλο το μήνα Οκτώβριο να μεταμορφωθεί σε χαρακτήρες που περιλαμβάνονται στα βιβλία Harry Potter.

 

 

 

Η ίδια δήλωσε σχετικά ότι είναι μεγάλη φαν του Harry Potter και ότι μια από τις μεταμφιέσεις της στα live shows ήταν έτσι κι αλλιώς η Bellatrix Lestrange. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αγγλία, κάνοντας το τουρ στα Studios της Warner Bros., ήρθαν στην κατοχή της τα ραβδιά των χαρακτήρων και σκέφτηκε να τα αξιοποιήσει στις μεταμφιέσεις της. 

 

Χρειάστηκαν δυο μήνες προετοιμασίας για να μπορέσει να μεταμφιεστεί με μέικ απ και προσθετικά στοιχεία, καθώς και με κοστούμια, σε χαρακτήρες όπως ο Draco Malfoy, ο Lord Voldemort, η Luna Lovegood, ο Ηarry Potter, αλλά και η ίδια η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, τη φωτογραφία της οποίας αφαίρεσε από την εν λόγω συλλογή κατόπιν των τρανσφοβικών σχολίων και άρθρων της συγγραφέα, τα οποία έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον χαριποτερικό (και μη) κόσμο.

 

Ο αγαπημένος χαρακτήρας της Phi Phi O’ Hara από το project ήταν η καθηγήτρια Sprout, της οποίας τη μεταμφίεση πέτυχε και πολύ εύκολα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σχετικά, ενώ δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως στην περίπτωση του Peter Pettigrew, τον οποίο – όπως ήταν αναμενόμενο – δε συμπαθεί έτσι κι αλλιώς, ενώ με τα προσθετικά στοιχεία του προσώπου του δε μπορούσε να αναπνεύσει καλά. 

 

Δείτε μερικές από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες των μεταμορφώσεών της:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή εικόνων: Pride.Com

Πηγή πληροφοριών: BBC

 

 

Διαβάστε ακόμα:

7 πράγματα που δε γνωρίζατε για το σπίτι της οδού Πρίβετ 4

Sisters of House Black: Η ταινία για τη ζωή των Bellatrix, Narcissa και Andromeda Black

Θεωρία: Το μάτι του Alastor Moody έχει σχέση με τους Κλήρους του Θανάτου

Φαν του Χάρι Πότερ υποστηρίζει ότι εντόπισε πού βρίσκεται το Durmstrang

50 πόντους θα έπαιρνε ο Κοιτώνας Slytherin αν είχε συμπεριληφθεί αυτή η σκηνή στους Κλήρους του Θανάτου

No Comments

Post a Comment