Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς | Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της εικονογραφημένης έκδοσης - The Daily Owl
fade
48689
post-template-default,single,single-post,postid-48689,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς | Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της εικονογραφημένης έκδοσης

Ο Εκδοτικός Οίκος Bloomsbury ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της εικονογραφημένης έκδοσης του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς.

 

 

 

Το τέταρτο βιβλίο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ που αφηγείται την ιστορία του Αγοριού που Έζησε θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου του 2019 στα βρετανικά βιβλιοπωλεία και λίγο πιο μετά στον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί το εξώφυλλο του βιβλίου, του οποίου εικονογράφος είναι, φυσικά, ο Jim Kay, ωστόσο ο ίδιος έχει δημοσιεύσει μερικές εικονογραφήσεις στο προσωπικό του blog.

 

Στο μεταξύ οι χαριποτερόφιλοι στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη μεγάλη Χαριποτερική Βραδιά στις 7 Φεβρουαρίου 2019, όπου βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες, σχολεία και άλλα ιδρύματα θα παραμείνουν ανοιχτά τις βραδινές ώρες για αναγνώσεις των βιβλίων Χάρι Πότερ και άλλες σχετικές εκδηλώσεις. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

H εικονογραφημένη έκδοση του πρώτου βιβλίου Χάρι Πότερ κυκλοφορεί στα ελληνικά

Δείτε τα νέα εξώφυλλα των βιβλίων Χάρι Πότερ

Kυκλοφορούν εικονογραφημένες οι Ιστορίες του Μπηντλ του Βάρδου

Κυκλοφόρησε η εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν

Δείτε την πανέμορφη έκδοση του πρώτου βιβλίου Harry Potter για Kindle

Δυο νέα βιβλία από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ

Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά: Μια πανέμορφη έκδοση

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment