Η μεγάλη έκθεση Harry Potter έρχεται στη Βαλένθια της Ισπανίας - The Daily Owl
fade
50059
post-template-default,single,single-post,postid-50059,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η μεγάλη έκθεση Harry Potter έρχεται στη Βαλένθια της Ισπανίας

H “περιπλανώμενη” έκθεση Harry Potter που περιλαμβάνει σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία των ταινιών, κοστούμια και σκηνικά επιστρέφει στην Ισπανία και αυτή τη φορά θα εγκατασταθεί για λίγο καιρό στην πόλη Βαλένθια.

 

 

 

Aπό τις 13 Απριλίου, η έκθεση Harry Potter θα φιλοξενείται στο Ciutat de les Arts I les Ciéncies όπου θα είναι επισκέψιμη από το κοινό, το οποίο μέχρι σήμερα είχε την ευκαιρία να τη δει από κοντά σε πόλεις όπως η Βοστόνη, το Τόκυο, οι Βρυξέλλες και το Μιλάνο. 

 

 

 

 

Η έκθεση έχει έκταση 15 χιλιάδες τετραγωνικά πόδια, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν από χαριποτερικά εκθέματα τη Μεγάλη Αίθουσα του Hogwarts και την καλύβα του Hagrid. 

 

 

 

 

 

H έκθεση ταξιδεύει διαρκώς από το 2009 και αποτελεί την ευκαιρία των φανς που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και στα studios της Warner Bros. για να δουν σκηνικά και κοστούμια από τις ταινίες Harry Potter.

 

 

 

 

 

Όσοι χαριποτερόφιλοι βρεθούν λοιπόν στη Βαλένθια μπορούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική μαγική εμπειρία, κι όσοι δεν τα καταφέρουν μπορούν πάντα να ξεκινήσουν να προετοιμάζονται για το Βερολίνο, που θα είναι η επόμενη στάση της έκθεσης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εδώ

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τα πιο σημαντικά κτίρια στον κόσμο του Harry Potter

O μαγικός κόσμος του Harry Potter στο θεματικό πάρκο του Orlando

Tα studios του Harry Potter στην Αγγλία

Χαριποτερικοί προορισμοί για να επισκεφτείς έστω μια φορά

H Τράπεζα Gringotts είναι η νέα προσθήκη στα Harry Potter Studios του Λονδίνου

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment